Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 5.10.2024
sk
Viera
cz
Eliška
, Elsa

Neuveriteľné, čo spravila. Kontroverzná slovenská influencerka vystrája v zahraničí

Tento pohľad nie je pre každého.


Keď sa spomenie meno Alex Wortex, tak väčšina Slovákov začne zrejme gúľať očami a pýtať sa prečo. Nuž, táto kontroverzná influencerka opäť vystrájala, tentokrát však v zahraničí, informuje Nový čas. Počas dovolenky na Sardínii vyšla na verejnosť v odvážnych, respektíve až vulgárnych outfitoch. Toto odkazuje fanúšikom.

Veľa Slovákov si už užíva leto v zahraničí na dovolenkách, oddychujú na plážach a kúpu sa v mori. Výnimkou nie je ani kontroverzná Alex Wortex. Tá sa dostala v priebehu posledných rokov do povedomia nejedného Slováka kvôli svojmu netradičnému obliekaniu a vystupovaniu.

Jednou z udalostí, kde prekvapila a mnohých pohoršila, boli Bratislavské módne dni spred piatich rokov. Počas nich prišla v odvážnej spodnej bielizni, z ktorej jej vykúkalo ochlpenie intímnych partií.

Mohlo by ťa zaujímať:

Nenechaj si ujsť zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa počas leta nudiť nebudeš

Dlhšiu dobu bolo ticho a ľudia o Alex Wortex nepočuli, avšak teraz sa opäť ukazuje a kontroverziou nešetrí. So svojím priateľom Michalom si užíva dni na slnečnej Sardínii. Práve odtiaľ sa influencerka podelila so svojimi fanúšikmi prostredníctvom príbehov viacerými dovolenkovými fotkami.

Na niektorých bola dokonca „hore bez“, dekolt si len prekrývala rukami. No a, samozrejme, zo spodnej časti plaviek jej vytŕčal „porast“.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.