Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Nedeľa 6.10.2024
sk
Natália
cz
Hanuš

Bol to len veľký podvod. OKAY naďalej funguje, obchod Slovákov iba zavádzal

Toto naozaj nie je "okay".


Nedávno sme ťa informovali, že známa sieť predajní elektroniky a nábytku končí. Ako sa ukázalo, zo strany predajcu OKAY to bol iba podvod a zavádzanie zákazníkov, informuje portál Živé.sk. Údajne malo ísť iba o reklamnú kampaň, ktorou sa snažil obchod pritiahnuť spotrebiteľov.

Koncom júna sa na internetovej stránke spoločnosti OKAY objavil odkaz, v ktorom stálo, že predajca od 4. júla zatvorí všetky svoje predajne. Kampaň bola postavená na tom, že spoločnosť musí vyprázdniť sklady, preto ponúka tovar za „likvidačnéceny, teda za výrazne nižšie ceny ako bežne.

„Zatvárame – Všetko musí preč! 4. júla o 20:00 zatvárame predajne Okay. Využi jedinečnú príležitosť a nakúp vybraný tovar za likvidačné ceny na e-shope aj predajniach,“ stálo v odkaze na webe.

Ako sa však ukázalo, išlo iba o marketingový ťah. Nielenže obchod neponúkal takmer žiadne reálne zľavy, ale dokonca prevádzky, ktoré mali byť čoskoro zrušené, fungujú naďalej aj dnes, štyri dni po plánovanom zatváraní. Predajne boli zatvorené, avšak iba na jeden deň, aj to kvôli štátnemu sviatku (5. júla). Teraz sú však všetky plne otvorené.

Mohlo by ťa zaujímať:

Nenechaj si ujsť zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa počas leta nudiť nebudeš

Zákazníci sú naštvaní a svoje názory na toto konanie neschovávajú. Na sociálnych sieťach sa objavilo plno komentárov, ktoré poukazujú na neetické správanie a manipuláciu zo strany obchodu. Podobné podvody na zákazníkov sieť spravila aj v minulosti, keď mala zatvárať niektoré z predajní a nakoniec fungovali aj naďalej.

Okay končí
Shutterstock


Tagy:

Viliam Šuška
Fanúšik popkultúry, predovšetkým kinematografie. Sledujem aktuálne dianie, avšak občas odo mňa nájdeš aj nejaký zaujímavý technologický či herný článok, prípadne zaujímavosti.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.