Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 18.10.2024
sk
Lukáš
cz
Lukáš
V spolupráci s Itafilm

Romantická komédia Zober ma na Mesiac so Scarlett Johansson ponúkne nevšedný pohľad na známu misiu Apollo 11

Nová romantická komédia vyzerá veľmi príjemne!


Pohodová romantická komédia, to je žáner, ktorý máme veľmi radi. Preto nás teší, že do kín práve prichádza lákavá novinka Zober ma na Mesiac od režiséra Grega Berlantiho.

V hlavnej úlohe sa predstavia Scarlett Johansson a Channing Tatum a ich príbeh sa bude odohrávať na pozadí legendárnej vesmírnej misie Apollo 11.

Romantika v kulisách NASA

Dravá newyorská marketérka Kelly (Scarlett Johansson) a idealistický inžinier Cole (Channing Tatum) pracujú na vesmírnom projekte Apollo 11. A treba povedať, že si idú solídne na nervy. Kelly má za úlohu napraviť obraz NASA v očiach verejnosti, pričom Cole musí vymyslieť, ako astronautov bezpečne dostať na Mesiac.

Kelly a Cole spolu začnú tráviť viac času a zdá sa, že city medzi nimi sa prehlbujú. Americká vláda sa však bojí, že let na Mesiac nevyjde a nariadi teda zinscenovať falošné pristátie. Chopiť sa toho má práve Kelly, ktorá chce túto skutočnosť pred Coleom utajiť. Ale podarí sa jej to?

Vo filme uvidíme aj Jima Rasha, Raya Romana, Woodyho Harrelsona, Colina Woodella, Christiana Clemensona, Alexa Veadova, Jessie Mueller a Noaha Robbinsa.

Nápad okoreniť žáner romantickej komédie prostredím NASA v čase Apolla 11 pôsobí naozaj osviežujúco. Tvorcovia sa navyše evidentne trochu dotknú aj rôznych konšpirácií, ktoré o pristátí na Mesiac stále kolujú.

Potenciál na výbornú romantickú komédiu zvyšuje aj sympatické herecké obsadenie. Prvé recenzie navyše naznačujú, že tento výlet na Mesiac sa vydaril a ponúka inteligentne napísaný scenár aj príjemnú romantiku. Takže mu v kinách rozhodne dáme šancu. Film do nich vstúpi 11. júla.

filmy, romantický film, komédia, Zober ma na Mesiac, kino program, slovenské kino, kino premiéra, filmová novinka
Itafilm

Tagy:

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.