Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 18.10.2024
sk
Lukáš
cz
Lukáš

Lisa Kudrow sa dlhé roky na Priateľov nedívala. Zmenila to kvôli Matthewovi Perrymu

Práve sledovaním seriálu si pripomína zosnulého kolegu.


Americký sitcom Priatelia patrí do zlatého fondu televíznej zábavy a bezpochyby ho môžeme radiť k tým najúspešnejším seriálom histórie. O ich popularite, napokon, hovorí aj fakt, že stále majú veľkú fanúšikovskú základňu, ktorá sa k jednotlivým epizódam vracia znova a znova.

Ako ale píše aj portál The Hollywood Reporter, Lisa Kudrow, ktorá v seriáli stvárnila excentrickú Phoebe, Priateľov dlho nemohla sledovať.

Nedokázala sa vraj pozerať na samu seba. Keďže je dosť sebakritická, nechcela sa vystaviť riziku, že by sa jej jej vlastné herectvo nepáčilo. Po tom, čo zomrel Matthew Perry, ktorý stvárňoval Chandlera, si však seriál konečne pozrela. Ako sama povedala, je to jej spôsob, ako udržať spomienky na Perryho nažive.

„Úprimne, nebola som schopná sa na to pozerať, pretože mi bolo trápne sledovať samu seba,“ povedala. „Keď ale ide o Matthewa, je to v poriadku. Je to oslava toho, aký vtipný bol – a presne tak si ho chcem pamätať.“

Mohlo by ťa zaujímať:

Nenechaj si ujsť zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa počas leta nudiť nebudeš

Nakrúcanie bolo zábavné

Kudrow dodala, že seriál si zamilovala, a vyzdvihla herecké výkony svojich ďalších kolegov. „Som uchvátená z Courteney Cox. Rovnako z Jen. A z Matthewa, pravdaže. Je neuveriteľne zábavný. Nikto pred ním nemal takú kadenciu vtipov a komediálny rytmus. Matt LeBlanc je neuveriteľne vtipný. A David Schwimmer tiež. Občas sa dokonca smejem aj na tom, čo som tam robila ja.“

MovieStillsDB / NBC

Sledovanie Priateľov je teda jej spôsobom, ako osláviť výročie seriálu. Spomínala tiež, že samotné nakrúcanie sa nieslo vo veľmi príjemnej atmosfére a herci si na pľaci užili veľa zábavy. „Neustále sme sa medzi zábermi smiali, pretože sú to všetko veľmi vtipní ľudia. Obzvlášť Matthew, ktorého cieľom bolo, aby sa každý deň čo najviac smial. Takže sme sa smiali tak veľmi, až nám začali tiecť slzy.“

Matthew Perry zomrel 28. októbra 2023 vo veku 54 rokov. Jeho telo našli vo vírivke v jeho dome v Los Angeles. Mnoho rokov bojoval so závislosťou od drog a alkoholu. Podľa vyšetrovateľov zomrel v dôsledku predávkovania sa ketamínom.


Tagy:

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.