Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

HOROROSKOP: Zábavný horoskop na august, ktorý ti prezradí, čo ťa tento mesiac (ne)čaká

Čo ťa čaká tento mesiac?


Či už v astrológiu veríš úplne, alebo ju berieš s rezervou, zhodneme sa na tom, že čítanie horoskopu je nejakým spôsobom povzbudzujúce. Možno je to preto, že nám dáva akýsi pocit kontroly nad tým, čo sa deje v našom živote, alebo kvôli nádeji, že sa nám podarí dosiahnuť niečo, čo sa nám doteraz nedarilo.

Bez ohľadu na to, či horoskopy máš rád, alebo nie, priprav sa na predpovede, ktoré ti ukážu, čo môžeš čakať s príchodom mesiaca august.

Baran (21.3. – 19.4.)

Tento mesiac budeš mať viac energie ako hyperaktívne šteniatko na kofeíne. Pamätaj však, že skákanie do neznáma bez rozmyslu môže skončiť ako výlet na skejtborde do bazéna bez vody.

ArtCaveManiac / EMEFKA

Býk (20.4. – 20.5.)

August prinesie sladké odmeny, ak sa prestaneš hádať s vlastnou chladničkou. Niekedy sa stačí rozhodnúť, či chceš byť šéfkuchárom alebo len pasívnym konzumentom.

ArtCaveManiac / EMEFKA

Blíženci (21.5. – 20.6.)

Tvoje dvojité ja bude tento mesiac viac zmätené ako kompas na magnetickom póle. Nájdeš sa uprostred debaty sám so sebou o tom, čo je lepšie – zmrzlina alebo sorbet.

ArtCaveManiac / EMEFKA

Rak (21.6. – 22.7.)

Tvoja citlivá povaha bude v auguste ako sušienka vo vode – ľahko rozmočená. Skús sa však viac smiať, aj keď sa cítiš, akoby ti do obeda vyliali slzy anjelov.


ArtCaveManiac / EMEFKA

Lev (23.7. – 22.8.)

V auguste budeš jasnejší ako slnko na púšti. Tvoja charizma spôsobí, že aj kaktusy sa budú chcieť priblížiť a pýtať si autogram.

ArtCaveManiac / EMEFKA

Panna (23.8. – 22.9.)

Organizačné schopnosti, ktoré máš, budú na vrchole. Budeš schopný zorganizovať aj narodeninovú párty pre kolibríka. Nezabúdaj však, že nie všetko musí byť podľa plánu – improvizácia je tiež umenie.

ArtCaveManiac / EMEFKA

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Nikola Kulová
Aktuálne dianie mám pod palcom, novinky tu nájdeš každý deň. Okrem toho sa venujem PR článkom a rozhovorom s inšpiratívnymi ľuďmi.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.