Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita
Zdroj: ©Shutterstock

Ľudia sa podelili o chvíle, keď pochopili, prečo sú ich známi stále single

Niektorí ľudia sa sami odsudzujú na večnosť bez partnera.

Vzťahy sú jednou z najzložitejších, ale aj najfascinujúcejších súčastí ľudského života. Každý z nás pozná niekoho, kto je dlhodobo single, a často premýšľame, prečo to tak je. Niektorí ľudia si vyberajú slobodu a nezávislosť, zatiaľ čo iní môžu mať rôzne osobnostné alebo spoločenské bariéry.

V tomto článku sa pozrieme na príbehy ľudí z Redditu, ktorí prišli na to, prečo sú ich známi stále sami. Tieto momenty nám pomáhajú lepšie pochopiť komplexnosť ľudských vzťahov a dôvody, prečo niektorí ľudia zatiaľ nenašli toho pravého či pravú.

1. Chalan prišiel na párty len preto, aby sa zoznámil s babou, ktorú mu dohodil kamarát. Vyzval ju, nech si s ním zahrá biliard. Nevinné, nie? Nie. Rozhodol sa, že ju totálne rozbije, pri každom jej ťahu jej robil naprieky, vysmieval sa jej, keď netrafila, a keď prehrala, začal na plné pľúca skandovať: „Prehrala, prehrala, prehrala!“ Druhé rande už nebolo.

2. Mám kamaráta, ktorý trpí úzkosťami. Celkovo spoločenské situácie nezvláda dobre, no so ženami je to ešte stokrát horšie. Po rokoch sucha si konečne začal na zoznamke písať s celkom fajn babou a zavolal ju von. Pozval ju na obed a potom požiadal mňa, aby sme sa k nim aj s frajerkou večer pripojili na drink. Súhlasil som.

Keď sme s polovičkou dorazili do baru, zistili sme, že jeho pozvanie na obed znamenalo mekáč v aute. Nemohli si ísť sadnúť, lebo to by nemohol šoférovať z miesta na miesto a vyzdvihovať zberateľské kartičky od ľudí, ktorých našiel na Facebooku. Okrem toho mal na sebe krátke tepláky a žabky – bola zima a snežilo.

3. Môj chronicky nezadaný bratranec strávil celé rande sťažovaním sa na legalizáciu manželstiev ľudí rovnakého pohlavia. Jej brat bol gej… čo by bol možno zistil, keby ju aspoň na sekundu pustil k slovu.

4. Objednával som si pizzové tyčinky a chalan za pokladňou sa ma spýtal, či k nim chcem cesnakový dresing. „Jasné, aj tak nemám frajerku,“ odpovedal som zo žartu. Skepticky si ma premeral pohľadom a utrúsil: „Možno práve preto.“ Aj ma prešla chuť do jedla.

Shutterstock

5. Spolubývajúci môjho kamaráta bol značne pri sebe a vo všeobecnosti sa o seba príliš nestaral. Príležitostne brigádoval, no inak len posedával doma, pil pivo a hrával videohry. „Dnešné ženy nerandia s nikým, kto nezarába šesťcifernú sumu ročne,“ vypadlo z neho raz. Áno, kamoš, to bude určite tvoj problém. Nie fakt, že smrdíš ako prasa.

6. Kolega mal krátky vzťah a zdalo sa, že ním ten rozchod dosť otriasol. Chcel som mu pomôcť, tak som sa opýtal, čo sa vlastne stalo. „Problém je vo mne. Ja skrátka neviem, ako dať ženám najavo, že na ich názoroch záleží, keď sú ich názory také sprosté,“ povedal. Nasledovala poznámka o tom, že ženy ani nemusia rozmýšľať a mať názory – stačí, keď vedia dobre variť. Vycúval som odtiaľ a nechal ho v tom samého.

Mohlo by ťa zaujímať:

Nenechaj si ujsť zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa počas leta nudiť nebudeš

7. Kamarátkin frajer odniesol jej mačku do útulku s tým, že ju našiel na ulici. Bola čipovaná, takže jej obratom zavolali, nech si ju príde vyzdvihnúť. Nevedela pochopiť, ako mohla utiecť, no mačky sú šikovné, tak to nechala tak… až kým sa to nestalo znovu. Vtedy poprosila majiteľa bytovky o záznam z bezpečnostnej kamery, na ktorom jej drahý vychádzal z bytu s mačkou na rukách. Keď sa s ním rozišla, nevedel pochopiť, prečo „tak dramatizuje“.

8. Na prvé rande doniesol svoju mamu a požiadal ju, aby objednala pre nás oboch.

Shutterstock

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.