Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita
Zdroj: ©Shutterstock

Od peňazí až po „falošné“ tetovania. 5 celebrít, ktoré boli pristihnuté pri lži

Tieto známe osobnosti si nedali pozor na jazyk.

Hovorí sa, že lož má krátke nohy, a pre celebrity to platí ešte dvojnásobne. Keď si pod neustálym drobnohľadom širokej verejnosti, je len otázkou času, kedy niekomu dôjde, že táraš dve na tri. Hoci nepochybne existujú celebritné klamstvá, ktoré sa podarilo definitívne zamiesť pod koberec, tieto k nim rozhodne nepatria. Poď si spoločne s nami prečítať, aké bludy sa snažili svetu nabaláchať.

1. Kylie Jenner a jej financie

Zoznam otvára pôvabná Kardashianka, ktorá bola na lži schopná vybudovať veľmi úspešnú značku dekoratívnej kozmetiky. Dlhé roky predsa tvrdila, že za šťavnaté pery nevďačí estetickej medicíne, dokonca ani puberte, ale produktom od Kylie Cosmetics. Klamstiev má však na konte omnoho viac. Dnes sa budeme zaoberať jedným „údajným“, ktorý sa týka jej finančného statusu.

Písal sa rok 2020, keď magazín Forbes označil Kylie Jenner za najmladšiu self-made miliardárku vôbec. Jej radosť z prestížneho titulu však netrvala dlho. Už o mesiac neskôr jej ho odobrali a obvinili v tom čase 22-ročnú podnikateľku z falšovania daňového priznania, z ktorého pôvodne vychádzali. „Jej podnikanie je omnoho menšie a menej ziskové, ako sa jej rodina tvári,“ vyjadril sa magazín.

Profimedia

Podľa nich mala už od roku 2016 umelo nafukovať firemné obraty, aby jej firma navonok pôsobila lukratívnejšie. „Hoci nemôžeme dokázať, že boli spomínané dokumenty falošné (aj keď je to pravdepodobné), je jasné, že Kyliena grupa klame,“ napísal Forbes. Jenner sa voči celej veci ohradila a na svojich sociálnych sieťach označila slová Forbesu za „ničím nepodložené špekulácie“.

2. Dove Cameron a jej krstné meno

Za veľkou mlákou sa môže volať, kto chce, ako chce, no stále možno skonštatovať, že Dove nepatrí medzi úplne všedné americké mená. Skutočné meno 28-ročnej americkej speváčky a herečky známej prevažne z filmov a seriálov z produkcie Disney je Chloe Celeste Hosterman. Na Dove Cameron sa premenovala, keď sa začala angažovať v zábavnom priemysle… no nie vždy o tom takto otvorene rozpráva.

Priezvisko Cameron prebrala po svojom nevlastnom otcovi, ktorý si ju neskôr legálne osvojil. S tým krstným je to o čosi komplikovanejšie. Keď prišlo na pretras v televíznom programe Live! With Kelly And Michael, povedala nasledovné: „Neviem, prečo sa tak volám. Moji rodičia boli asi hipíci. Moja sestra ale dostala normálne meno…“ Neskôr zase tvrdila, že si toto meno vybrala, lebo ju tak v detstve prezýval otec.

Profimedia

Táto lož je prakticky zanedbateľná a mnohí by nad ňou prižmúrili oko, keby Cameron nebola veľkou zástankyňou hovorenia pravdy. Po internete dodnes koluje jej legendárny výrok: „Ja nikdy neklamem. Je to zlé pre dušu.“

15 dôkazov, že predávať veci cez internet je na Slovensku boj

Odporúčame prečítať:

13 dôkazov, že predávať veci cez internet je na Slovensku drina

3. Ben Affleck a „falošné“ tetovanie

Herci musia kvôli svojim filmom často meniť zovňajšok. Schudnúť či pribrať, nechať sa ostrihať alebo si nechať potetovať celý chrbát… To posledné znie trochu drasticky, nie? Presne to však tvrdil Ben Affleck v roku 2015, keď ho paparazzi na Ibize odfotografovali s obrovským farebným fénixom, ktorý sa mu rozprestieral krížom cez celý chrbát.

Herec známy napríklad z filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016), tvrdil, že jeho rozsiahle tetovanie nie je skutočné a má ho len kvôli filmovej úlohe. Fanúšikovia mu to spočiatku zožrali aj s navijakom, keď však ani po roku nebolo po spomínanom filme ani stopy, začali šípiť, že tu niečo nehrá. A mali pravdu – tetovanie naozaj nebolo súčasťou radikálnej filmovej premeny.

Známe celebrity, ktoré boli pristihnuté pri lži
Shutterstock

O niekoľko rokov sa k situácii vyjadril takto: „Bol som nahnevaný, že ma niekto odfotil počas toho, ako ma špehoval. Ale máte pravdu. Mal som povedať: ‚Do toho vás nič,'“ cituje herca magazín The New York Times. Ďalej dodal, že má hneď niekoľko tetovaní, no strategicky si zvykne vyberať miesta, kde ich je jednoduché zakryť.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.