Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 20.9.2024
sk
Ľuboslav, Ľuboslava
cz
Oleg

Nočná mora alebo vysnívaná dovolenka? Tento pár zistil, že sú úplne sami v luxusnom rezorte

Páčilo by sa ti byť v 5-hviezdičkovom rezorte úplne sám?


Pre mnohých je dovolenka časom relaxu a pokoja. Ak sa vyberieme na dovolenku do rezortu, počítame však s tým, že okrem nás tam bude ešte plno iných ľudí. Počas raňajok sa tam budeme pri švédskych stoloch tlačiť s ďalšími ľuďmi a pri bazéne počuť detský krik.

Jeden pár však zostal v nemom úžase, keď zistil, že v obrovskom luxusnom rezorte sú úplne sami. Cameron spolu so svojou priateľkou sa podelili o túto situáciu s ľuďmi na sociálnej sieti, píše portál Indy100.

Celý rezort Grand Velas Boutique Los Cabos v Mexiku mali len pre seba. Vo videu Cameron ukazuje nekonečné množstvo prázdnych ležadiel, pričom ani v bazéne sa nikto nechladil.

Mať len pre seba 5-hviezdičkový rezort môže znieť ako splnený sen, Cameron však prezradil, že to tak celkom nebolo. V skutočnosti mu to pripomínalo istý populárny dystopický televízny seriál. „Najprv sa to začalo ako vtip… ale skôr to vyzerá ako epizóda z Black Mirror,“ povedal vo videu.

Camerona preto zaujímalo, ako to rezort finančne zvláda, ak sú jedinými hosťami, ktorí tam bývajú. „Ako tento rezort platí elektrinu?“ pýtal sa. „Ako to, že toto všetko je zapnuté pre nás celý deň a noc? Kto to všetko platí? Celé toto kráľovstvo je len pre nás.“

Po tom, čo video získalo viac ako 8,1 milióna zhliadnutí, zástupkyňa rezortu reagovala na všetku virálnu pozornosť, ktorú si získalo. „Rezorty Velas fungujú na 100 percent bez ohľadu na počet skutočných hostí, ktorí sa zdržiavajú v objekte,“ povedala Melissa Wisenbaker ešte v januári pre New York Post.

  1. Chcel by si mať celý rezort len sám pre seba?

    1. Nočná mora
    2. Vysnívaná dovolenka
    134 hlas(y/ov)
    Share Your Result

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.