Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Obľúbený slovenský seriál čakajú veľké zmeny. Diváci sa môžu tešiť na tieto novinky

Nové časti prinesú mnoho zmien.


Obľúbený slovenský seriál Nemocnica už beží nejaký ten čas na našich televíznych obrazovkách. V seriáli sa udiali rôzne zmeny, pribudli nové postavy.

Tvorcovia seriálu pripravujú novú sezónu a Jojka hovorí o „vzrušujúcich novinkách“, na ktoré sa diváci môžu tešiť, informuje portál Mediaboom.

Veľkou novinkou budú napríklad známe slovenské tváre, ktoré všetci poznajú, no s herectvom nemajú skúsenosti. „Hlavnou novinkou tejto série, na ktorej staviame aj imidžovú kampaň k seriálu Nemocnica, sú skutočné problémy skutočných ľudí, ktorí prijali pozvanie a zahrajú si epizódne postavy,“ cituje portál televíziu.

Televízia prezradila, že do deja sa zapojí napríklad bývalý hokejista Marián Gáborík aj spolu so svojou manželkou. V seriáli majú hrať samých seba.

„​Prominentná dvojica už v minulosti dokázala, že im to pred kamerami ide ako po masle. Do populárneho seriálu z nemocničného prostredia ich povolal režisér, ktorý verí v ich schopnosti,“ uvádza Jojka na svojom webe.

Podľa informácií portálu Mediaboom by si v seriáli mali zahrať aj moderátorka Aneta Parišková či stand-up komik Bekim Aziri.

„Najnovšia 11. séria Nemocnice bude rozprávať skutočné príbehy známych osobností, ktoré postihli vážne zdravotné problémy. Chceme tak ukázať, že aj v ťažkých situáciách je možné nájsť silu a krízu zvládnuť. Spolu s účinkujúcimi osobnosťami budeme šíriť osvetu a pozitívny pohľad na problémy, ktoré môžu stretnúť hocikoho z nás,“ uviedla PR manažérka Jojky Katarína Nosková.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.