Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Bekim šokoval vyjadrením o manželke Laure. Rozvod klope na dvere, už spolu nežijú

Komik si aktuálne prechádza neľahkým obdobím.


Po necelých troch rokoch manželstva prišiel koniec. 36-ročný komik a moderátor Bekim Aziri to momentálne v súkromí nemá ľahké. Ako píše portál Nový Čas, vzťahu s manželkou Laurou definitívne odzvonilo a dvojica už viac nezdieľa jednu domácnosť. Napriek tomu budú obaja robiť, čo je v ich silách, aby ich spoločná dcérka pocítila rozchod čo najmenej.

Bekim s Laurou majú za sebou roky spoločného života. Prvé „áno“ pred oltárom si povedali na dovolenke v Thajsku v roku 2016, tento sobáš však na Slovensku platný nebol. Preto si svadbu zopakovali ešte raz v roku 2021, tentokrát už na našej pôde – konkrétne v kaštieli v Tomášove. V roku 2023 sa ich rodina rozrástla o tretieho člena, dcérku Eliu.

Rozchod potvrdil aj na Instagrame

„Áno, je pravda, že s Laurou nie sme spolu,“ vyjadril sa spočiatku pre Nový čas. Detailnejšie sa rozrozprával až neskôr na svojom Instagrame. „Táto správa sa mi vôbec nepíše ľahko. Sociálne siete dokážu veľa skryť a človek sa na nich prezentuje vždy v tej najlepšej možnej podobe. Pravda je však taká, že prežívame ako rodina asi najťažšie obdobie,“ napísal na sociálnej sieti.

„Vychovávame spolu krásnu dcéru Eliu, ktorú nadovšetko obaja milujeme a vždy ju budeme chrániť a starať sa o ňu s najväčšou možnou láskou. Úprimne priznávam, že pre mňa nie je vôbec jednoduché byť v situácii, keď ako verejne známa osoba musím túto citlivú vec komunikovať na verejnosti. Neprajem to nikomu zažiť, preto sa k celej veci viac vyjadrovať nebudem,“ zakončil.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.