Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 20.9.2024
sk
Ľuboslav, Ľuboslava
cz
Oleg

Známa Slovenka zverejnila na Instagrame dovolenkové video. Ľudia ju zaň poriadne skritizovali

Vlastní fanúšikovia nechápali, čo takýmto obsahom sleduje.


44-ročná slovenská modelka a niekdajšia misska Andrea Verešová nepochybne patrí medzi najkrajšie ženy nášho šoubiznisu. Na Instagrame, kde ju aktuálne sleduje viac ako 430-ľudí, často zdieľa zvodné zábery či videá v provokatívnych outfitoch, zvýrazňujúcich jej perfektnú postavu. Nedávno tak urobila opäť, ľudia v komentároch jej však dali pocítiť, že tentoraz to naozaj prepískla.

Verešová momentálne spolu s rodinou dovolenkuje na gréckom ostrove Mykonos. Nie je preto prekvapením, že jej sociálne siete prekypujú zábermi v úsporných bikinách. Hoci nikto nemôže poprieť, že na to aj ako mamina dvoch detí postavu má, mnohí jej v komentároch položili otázku, načo sú takéto fotky vlastne dobré. Nazvali ich nevkusom.

Fanúšikovia ju zvozili pod čiernu zem

Do Verešovej sa pritom neobuli „hejteri“, ale jej vlastní fanúšikovia. „Krásny pohľad, o tom žiadna, ale čo za hodnotu to vlastne predáva? Ukážte nám radšej viac zo svojho umenia či zmyslu pre módu,“ odkázala jej jedna komentujúca. „Nechcela by som, aby ma moje deti takto videli,“ napísala pod video, na ktorom modelka s kamarátkou ukazujú takmer nahé pozadia, ďalšia.

„Postava, klobúk dole, ale prepáčte, nie je to už priveľa? O chvíľu tu budete nahá pobehovať, máte to za potreby?“ spýtal sa jej fanúšik. Napriek štedrej kritike si ale príspevok vyslúžil tisíce lajkov, ktoré svedčia o tom, že nie každému takýto obsah u Verešovej prekáža. Čo si myslíš ty? Je vhodné pridávať takýto obsah na Instagram?


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.