Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Nórsky plavec sa stal virálom. Je posadnutý čokoládovými muffinmi z olympijskej dedinky

Venoval im nespočetné množstvo videí na TikToku.


27-ročný nórsky plavec Henrik Christiansen je držiteľom niekoľkých národných rekordov a aktuálne reprezentuje svoju rodnú krajinu, Nórsko, na letných olympijských hrách v Paríži. V plávaní na 1 500 metrov voľným štýlom sa umiestnil na krásnom štvrtom mieste. Viac ako jeho športové úspechy sa však na internete pretriasa jeho posadnutosť čokoládovými muffinmi.

Christiansena na TikToku (@henrikchristians1) sleduje takmer 400-tisíc fanúšikov, ktorým podrobne dokumentuje priebeh olympiády. Najväčšej odozve sa však tešia videá, ktoré venuje svojej novoobjavenej životnej láske a vášni – čokoládovým muffinom z olympijskej dediny.

Všetko odštartovalo nevinným videom, v ktorom jeden z týchto muffinov ohodnotil na 11/10. Potom sa to už viezlo. Na sociálnu sieť pridal viacero videí ospevujúcich vláčny čokoládový poklad, ktorým profesionálnych atlétov v Paríži dotujú, a všetky sa stali hitom.

Odporúčame prečítať:

Nikdy nevydané filmy z dielne Marvelu: The Amazing Spider-Man 3 a jeho vzostup a pád

Tajný kult čokoládových muffinov

Ikonické muffiny sa servírujú v olympijskej jedálni. Christiansen si vďaka nim vyslúžil prezývku „Olympic Muffin Man“, ktorá je už zaznamenaná aj na jeho stránke na Wikipédii. Nie je však jediný, kto sa ich nevie nabažiť, preto začínajú mať ľudia online pocit, že je za tým niečo viac. „Toto je tretie video o týchto muffinoch, ktoré som videla za posledných 15 minút,“ napísala jedna komentujúca. „Aktuálne viem viac o čokoládových muffinoch ako o samotných hrách,“ vyjadril sa zase ďalší.

„Začínam mať pocit, že pod olympijskou dedinou sa skrýva čierny trh s čokoládovými muffinmi. Ako inak sa dá vysvetliť, že ma videá o nich bombardujú z každej strany?“ vyjadrila sa jedna z komentujúcich pod Christiansenovym videom. Nuž, možno sú ozaj len také dobré. Vyzerajú totiž skutočne lákavo.


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.