Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Influencerka sa pokúšala upiť na smrť. Dnes radí ľuďom, ako sa zabávať aj bez alkoholu

V minulosti opakovane podstúpila liečenie.


Alkohol je veľká pliaga a závislosť od neho sa k tebe prikradne, ani nevieš ako. Začne to jedným pohárom vínka pri večeri, skončí dňami, počas ktorých nevidíš nič iné, len dno pohárika. Svoje o tom vie aj kanadská influencerka Danielle Megaffin, ktorá v minulosti trpela alkoholizmom a opakovane podstúpila liečenie. Dnes ukazuje ľuďom, že život za triezva rozhodne má čo ponúknuť.

„Dala som si jeden drink, ten drink si dal ďalší drink… a potom ma tie drinky úplne vtiahli,“ opisuje svoje začiatky so závislosťou. Zašlo to tak ďaleko, až si jej priateľ dupol a definitívne od nej odišiel. Útechu našla v alkohole, dokonca sa raz pokúsila upiť na smrť. „Vtedy som si uvedomila, že s tým musím niečo urobiť. Rozhodla som sa pre úplnú abstinenciu,“ hovorí.

Zábava bez alkoholu

Za posledný rok sa žiadnej pijatiky ani nedotkla. Danielle vie, že v dnešnom svete sa alkohol viaže prakticky ku každému spoločenskému podujatiu. Najmä v prípade nočného života je náročné držať sa od neho bokom. Preto svojim sledovateľom radí, ako sa zabávať aj za triezva, a ponúka im hneď niekoľko užitočných tipov.

Tým prvým je pekne sa nahodiť. „To, že sa cítiš dobre, sa vo veľkom odrazí na tvojom večere. Vyber si outfit, v ktorom sa budeš cítiť príjemne a sebavedomo,“ hovorí Kanaďanka. Ak sa pred výjazdom do baru tvoji kamoši potužujú doma, prines si tam niečo nealkoholické na pitie. Nie je nič horšie, ako sŕkať vodu, zatiaľ čo tvoji kamoši exujú vodku.

Profimedia

Dôležité je aj byť v správnej spoločnosti. Nemusíš sa nevyhnutne obklopovať len ľuďmi, ktorí abstinujú, no mať aspoň jedného parťáka je fajn. „Ja vždy chodím s mojou najlepšou kamarátkou, ktorá tiež nepije,“ dodáva Danielle. Na záver treba dodať, že tieto rady nie sú určené len pre abstinujúcich alkoholikov. Triezvy večer a ráno bez opice padne dobre každému.


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.