Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 20.9.2024
sk
Ľuboslav, Ľuboslava
cz
Oleg

Táto súťažiaca zo šou Ruža pre nevestu sa zmenila na nepoznanie. Má napichané pery a nové vlasy

Ako reagujú fanúšikovia?


Ruže pre nevestu je už nejaký čas za nami, no stále môžeme na verejnosti a internete registrovať rôzne známe tváre. Aj keď bola Nicole Fedorčáková pre niektorých možno menej v šou Ruža pre nevestu viditeľná, zdá sa, že po šou sa o nej čím ďalej, tým viac rozpráva.

Teraz sa ukázala na Instagrame premenená na nepoznanie, pretože si dala spraviť pery a dokonca si vylepšila aj vlasy. Práve Anet, s ktorou bola v šou v „kostolnom gangu„, jej s touto premenou pomohla.

Tieto dve nevesty sa totiž stretli a v živom vysielaní na Instagrame Anet Nicole predĺžila vlasy a zaplietla jej ich do vrkôčikov. Do účesu okrem toho pridala aj biele pramienky.

„Včerajší 6-hodinový najlepší stream!!! S @anetslotova náplet týchto vlasov. Super ste boli. Extrémne ďakujem Anetke za trpezlivosť, veľmi som prekvapená, ako dobre to vyzerá. Za mňa 10/10. Čo myslíte vy?“ napísala k videu na Instagrame.

Odporúčame prečítať:

Dva najväčšie filmy, ktoré nikdy nevznikli. Duna od Alejandra Jodorowského a Kubrickov Napoleon

Fanúšikovia však až takí nadšení neboli. „Nemôžem si pomôcť, za mňa si bola krajšia pred – s prirodzenými vlasmi. A tie pery – snáď je to len filter. Prepáč mi za názor,“ napísala jedna. Druhá zase zhodnotila, že si pery vôbec nemusela robiť, pretože bola pekná aj bez nich.

„Mala som v pohode pery aj predtým, áno. Ale s pani doktorkou sme riešili asymetriu jednej pery. Pera ešte odpuchne a bude to v poriadku. Urobím o tom čoskoro zvlášť video,“ reagovala jej na to Nicol.

„Zvolila by som čiernu farbu. Iba zbytočne pridáva vek, podľa mňa. Inak je to pekné,“ napísala ďalšia fanúšička. Veľa z nich sa však zhodlo, že s prirodzenými vlasmi vyzerá Nicole oveľa lepšie.


Tagy:

Nikola Kulová
Aktuálne dianie mám pod palcom, novinky tu nájdeš každý deň. Okrem toho sa venujem PR článkom a rozhovorom s inšpiratívnymi ľuďmi.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.