Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Na olympiáde mu úspech zmaril jeho vlastný rozkrok. Teraz vďaka nemu dostal lákavú finančnú ponuku

Francúzskeho skokana o žrdi oslovila stránka pre dospelých.


Francúzsky skokan o žrdi Anthony Ammirati (21) síce nezískal zlatú medailu na olympijských hrách 2024 v Paríži, ale možno dostane štvrť milióna dolárov.

Mladý športovec, ktorý sa stal virálnym po tom, čo sa mu nepodarilo preskočiť latku, pretože mu prekážalo jeho mužstvo, mal dostať podľa portálu TMZ lákavú ponuku.

Stránka pre dospelých mu ponúkla neuveriteľných 250 000 dolárov za to, že sa na webovej stránke pre dospelých pochváli svojím mužstvom.

Viceprezident spoločnosti CamSoda Daryn Parker údajne poslal Ammiratimu list s ponukou, v ktorom sa uvádza: „Keby to bolo na mne, ocenil by som ťa za to, čo všetci ostatní videli: tvoj talent pod pásom.“

„Ako milovník aktivít zameraných na rozkrok by som ti rád ponúkol až 250 000 dolárov výmenou za 60-minútovú šou pred webovou kamerou, v ktorej by si predviedol svoje mužstvo, samozrejme, bez latky,“ dodal Parker.

Počas sobotňajších atletických pretekov sa Ammirati vyšvihol do vzduchu a zdanlivo prekonal svoj cieľ 5,70 m, keď jeho rozkrok, ktorý bol zvýraznený tesnou uniformou, narazil na ceste nadol na latku a spolu s ňou padol na zem.

Na sociálnych sieťach sa to stalo hneď hitom a mnohí si neodpustili vtipné komentáre, ktoré zneli napríklad nasledovne. „Ach, on si tú bagetu priniesol až sem,“ alebo, „keď si jediný raz v živote želáš, aby tvoj p*nis bol menší.“

Niekto iný zas komentoval: „Z tejto olympiády odíde s väčším počtom telefónnych čísel žien ako medailí!“ Napriek virálu bol Ammirati, pochopiteľne, sklamaný, že sa nedostal do finále. Najmä preto, že v roku 2022 získal zlato na majstrovstvách sveta v atletike do 20 rokov.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.