Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 20.9.2024
sk
Ľuboslav, Ľuboslava
cz
Oleg

Kultový seriál Nezvestní bude dostupný na Netflixe. Dorazí už tento mesiac

Nezvestní patria k seriálovým míľnikom.


Kultový mysteriózny seriál Nezvestní z producentskej dielne J. J. Abramsa svojho času patril k popkultúrnym fenoménom. Sledoval ho takmer každý a jeho podmanivú atmosféru a záhadnosť si obľúbili diváci na celom svete.

Ako píšu aj portály Filmtoro a Variety, seriál už čoskoro zamieri aj na Netflix. Presnejšie povedané, v zámorí ho diváci sledujú už od začiatku prázdnin, ale do našich končín dorazí o niečo neskôr.

Pred viac ako dvomi rokmi Nezvestných do svojej ponuky zaradila streamovacia služba Disney+. Seriál obsahoval české titulky, avšak pokiaľ si si ho chcel pozrieť s dabingom, mohol si tak urobiť len v prípade 17 epizód poslednej série.

A rovnako tomu bude aj v prípade vysielania na Netflixe. Práve od Disneyho totiž streamovací gigant kúpil práva. Seriálu sa v našich končinách dočkáme 15. augusta.

Príbeh Nezvestných sa točí okolo skupiny ľudí, ktorí prežijú haváriu lietadla a stroskotajú na záhadnom ostrove. Ten skrýva viacero nebezpečných tajomstiev a nadprirodzených úkazov. Každý z hrdinov si v sebe navyše nesie nevyriešené traumy z minulosti. A čoskoro sa začne ukazovať, že havária lietadla možno vôbec nebola náhodná…

MovieStillsDB / ABC

Prvá séria si odbila premiéru v roku 2004, následne sa diváci dočkali ešte ďalších piatich sérií. Posledná bola odvysielaná v roku 2010. Nezvestní si odniesli nadšené recenzie aj viacero ocenení (Zlatý glóbus, Emmy Award), avšak s každou ďalšou sériou sa množili aj kritické ohlasy.

Záver potom mnohých fanúšikov dosť sklamal. Stále však ide na poli seriálov o výnimočný titul, ktorý si pozornosť rozhodne zaslúži.


Tagy:

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.