Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Zábavné ilustrované komiksy, v ktorých sa určite nájde každý Lev

Narodil si sa v znamení Leva? Tieto komiksy ti budú pripadať až príliš pravdivo.


Narodil si sa medzi 23. júlom a 22. augustom? Potom nepochybne vieš, že tvojím znamením zverokruhu je Lev, ktorý sa vyznačuje veľkorysosťou, vysokým sebavedomím a kreativitou, akú len tak nevidíš. Viac o vlastnostiach Leva sa dočítaš v tomto článku, v tom dnešnom sa však pozrieme na to, čo vlastne znamenajú v praxi. A ako? Predsa prostredníctvom zábavných komiksov.

1. Ranné vstávanie

Ranný pohľad do zrkadla zvykne väčšine z nás uštedriť ostrú facku, Lev ale tento problém nemá. Napriek tomu, že má na tvári stále otlačený vankúš a vyzerá, akoby ho posledných osem hodín aktívne krava žula, mu sebavedomie nechýba. Stačí predsa rýchla sprcha a celé sa to utrasie.

Zábavné ilustrované komiksy, v ktorých sa určite nájde každý Lev
ArtCaveManiac / EMEFKA

2. Na všetko sám

Lev je dobrák od kosti a kde môže, tam pomôže. Nerád vidí, ako sa ľudia okolo neho trápia, a keď je v jeho silách z tohto trápenia ubrať, určite tak urobí. Problém nastáva v momente, keď sa roly vymenia a zrazu potrebuje pomôcť on. Vtedy, nanešťastie, ostáva na všetko sám.

Zábavné ilustrované komiksy, v ktorých sa určite nájde každý Lev
ArtCaveManiac / EMEFKA

3. Zavolajte kňaza!

Ak by bolo zveličovanie situácie olympijským športom, tak by Lev obsadil všetky tri priečky na stupienku víťazov sám. Miluje dramatizovať a teatrálnosť je prakticky jeho druhým menom. Uštipol ho komár? Takmer prišiel o ruku. Potkol sa? Bože, veď mohol spadnúť z útesu. A radšej ani nebudeme spomínať, čo príde po tom, keď si zadrie triesku…

Zábavné ilustrované komiksy, v ktorých sa určite nájde každý Lev
ArtCaveManiac / EMEFKA

Mohlo by ťa zaujímať:

Nenechaj si ujsť zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa počas leta nudiť nebudeš

4. Srdcom umelec

Lev je kreatívny a rád sa predvádza. Keď sa tieto dve vlastnosti skĺbia, výsledkom sú bravúrne umelecké diela, ktoré vonkoncom nikto nečakal. Úspech žne nielen u dospelých, ale najmä u detí. Predsa len, ktoré dieťa neskáče radosťou, keď mu niekto niečo pekné nakreslí?

ArtCaveManiac / EMEFKA

5. Stredobod pozornosti

Robí to vždy, no nie vždy vedome. Miluje byť stredobodom pozornosti a čím väčší dav ľudí, tým viac sa môže ukázať. Zatiaľ čo jeden by radšej ostal sedieť v kúte a splynul so stenou, Lev má celkom iné plány. A pokiaľ nebude každý pár očí v miestnosti nalepený na ňom, nebude ich považovať za úspešne splnené.

ArtCaveManiac / EMEFKA

Tagy:

Michal Kozár
Na portále Emefka sa venujem kresleniu komiksových článkov a obrázkov. V kresbách sa snažím vtipným štýlom podať životné situácie, ľudské výrazy, príbehy, či emócie. Mojou hlavnou úlohou je zachytiť dej v čo najjednoduchšej, no zároveň vtipnej forme. Kreativitou dodávam člankom jedinečnosť a výraz.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.