Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Štvrtá séria Love Islandu je za rohom. Takíto budú účastníci

Tvorcovia opísali vlastnosti nových účastníkov.


Šou Love Island žil minulé leto takmer každý a divákov poteší správa, že sa v septembri opäť vracia najprv na Voyo a neskôr aj na televízne obrazovky. Samozrejme, aj štvrtá séria bude plná noviniek, ktoré zatiaľ tvorcovia neprezradili, avšak môžu poriadne zamiešať kartami.

Aj tento rok nás bude vilou sprevádzať krásna Zorka Hejdová a Love Island v štvrtej sérii prinesie celkovo 48 častí vrátane častí „recap“.

Tí, ktorí divákov presvedčia o ich láske najviac, aj tento rok vyhrajú 75-tisíc eur. „Som príjemne prekvapený, koľko nových krásnych a zaujímavých ľudí sa buď prihlásilo, alebo prijalo ponuku nájsť svoju lásku v našej šou. Je pre mňa záhadou, ako je to možné, pretože po každom ročníku mám pocit, že to bolo maximum a už nikdy nikoho nenájdeme, ale skutočnosť je, našťastie, celkom iná,“ hovorí jeden z producentov šou Love Island Samo Jaško.

„Je pripravených niekoľko noviniek, ktoré však neprezradíme skôr, ako to bude potrebné,“ dodáva. Všetkým známa Zorka bude šou moderovať už tretíkrát, no priznáva, že stále sa tam deje niečo nové.

Odporúčame prečítať:

Dva najväčšie filmy, ktoré nikdy nevznikli. Duna od Alejandra Jodorowského a Kubrickov Napoleon

„Myslím si, že tam trochu rozdiel je, pretože už všetci vedia, do čoho idú a čo majú zhruba čakať. O to viac ma potom baví, ako sú v šoku z jednotlivých twistov, ktoré na nich máme nachystané. Tých možných výmen pri ohnisku a spôsobov vyraďovania a vôbec scenárov, ktoré môžeme použiť, je nespočetné množstvo a máme sa stále s čím hrať a celú šou tak posúvať! To je super!“ hovorí nadšene.

Ako vždy na začiatku vo vile uvidíme 10 účastníkov – 5 chlapcov a 5 dievčat a postupne k nim budú pribúdať „bombshells“.


Tagy:

Nikola Kulová
Aktuálne dianie mám pod palcom, novinky tu nájdeš každý deň. Okrem toho sa venujem PR článkom a rozhovorom s inšpiratívnymi ľuďmi.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.