Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Andrej Danko dnes oslavuje 50 rokov. Toto mu prajú Slováci

Na Dankove narodeniny upozornil politik Juraj Šeliga.


Keď sa povie Andrej Danko, väčšina Slovákov si predstaví kapitánske výložky či si hneď spomenie na niekoľko brbtov, ktoré predseda SNS za posledné roky vyriekol.

Dnes je pre Danka špeciálny deň, keďže oslavuje 50. narodeniny. Na túto informáciu poukázal podpredseda Demokratov Juraj Šeliga. V príspevku sa navyše spýtal ľudí, čo by predsedovi SNS popriali. Slováci boli, ako vždy, kreatívni.

„Andrej Danko má dnes 50! Veľa zdravia prajem. Čo by ste mu zapriali vy? Napíšte koment, najlepší dostane malý darček. Žiadne vulgarizmy,“ napísal Šeliga na Facebooku.

Toto prajú Dankovi Slováci

Na reakcie nebolo potrebné dlho čakať a Slováci sa rozpísali v komentároch. „Prajem pánovi Dankovi, aby sa už strana SNS nikdy nedostala do NR SR, aby do konca života už nikdy nebol poslancom NR SR, aby už nikdy nezničil žiaden semafor ani žiadne verejno-prospešné zariadenie, napísal jeden komentujúci. Pridal sa ďalší: „Pobyt v parku nesynchronizovaných 50-tich semaforov oplotených 50-timi 30 m stožiarmi ovešanými kapitánskymi výložkami v centre Kremľa.“

„Darovala by som mu knihu jeho výrokov za roky, čo je v politike. Nie nadarmo ho volajú Cicero z Revúcej,“ komentovala ďalšia. „Priala by som mu trvalý pobyt v Moskve, najlepšie aj s občianstvom,“ znelo ďalšie prianie. „Daroval by som mu zrepasované výložky, predsa len tie, čo ukazoval, už majú asi čo to za sebou,“ napísal ďalší komentujúci.

„Prajem mu veľa ruského požehnania a bozkávam všade,“ znel ďalší. „P. Dankovi prajem veľa lásky od človeka, ktorý nedokáže dať toľko lásky človeku, ako dokáže dať len človek človeku. Zjavne ju veľmi potrebuje,napísala komentujúca.

Dankova nehoda
TASR

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.