Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita
Zdroj: ©Shutterstock

Ľudia sa podelili o poburujúce výroky, ktoré si vypočuli (nielen) na prvých rande

„Dokelu, prečo si taký nízky?!“

Prvé rande môže byť plné očakávaní a nervozity, no niekedy aj poriadnych prekvapení. Ľudia sa často ocitnú v situáciách, kde namiesto iskry a príjemnej konverzácie prídu šokujúce a nevhodné výroky, ktoré dokážu pokaziť celý večer. V tomto článku sa podelíme o tie najpoburujúcejšie výroky, ktoré si ľudia z Redditu vypočuli nielen na prvých rande, ale aj počas ďalších stretnutí, a ktoré ich doslova nechali bez slov.

1. Opýtala som sa ho, čo robí, narážajúc na jeho zamestnanie. Odpoveď bola: „Aktívne pracujem na tom, aby som ťa dnes večer dostal do postele.“ A potom smerom ku mne posunul pohár s drinkom.

2. Nestrácala čas a rovno ma oboznámila so skutočnosťou, že pýcha jej bývalého bola hrubá ako plechovka koly. Sedela u mňa v aute a boli sme len päť minút od jej domu, kde som ju bol vyzdvihnúť. Na najbližšom kruhovom objazde som to otočil a odviezol ju naspäť.

3. Pozval ma na valentínske rande, len aby mi povedal, že jeho ex bola najlepšia žena, akú kedy stretol, a keď jedného dňa „zmúdrie a napíše mu“, bez mihnutia oka sa k nej vráti. Radšej som si mala kúpiť víno a čokoládu a ostať doma.

4. „Väčšinou ma nepriťahujú tučné ženy, ale na tebe je to fakt v pohode.“ Je dôležité podotknúť, že toto nie sú slova muža, s ktorým som bola na rande. Sú to slová cudzieho 80-ročného dedka, ktorý sa ho rozhodol prerušiť.

Shutterstock

5. Povedala som mu, že som trochu nervózna, a jeho reakcia bola: „Prečo? Veď nie sme na rande.“ Najprv som si myslela, že si zo mňa strieľa, ale, bohužiaľ, myslel to smrteľne vážne.

6. Hneď, ako som vystúpil z auta, povedala: „Dokelu, prečo si taký nízky?!“ Bol to začiatok nášho prvého rande a ja som mal sto chutí nastúpiť do toho auta naspäť a odísť. Keď sa na to tak spätne pozerám, mal som to urobiť.

Mohlo by ťa zaujímať:

Nenechaj si ujsť zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa počas leta nudiť nebudeš

7. Môjmu bratovi sa už dlhšie páčila spolužiačka, ktorá… povedzme, že bola trochu svojská. Raz ju pozval na rande a baba celý ich večer zakončila slovami: „Páčiš sa mi. Bola by z teba veľmi atraktívna mŕtvola.“ Najvtipnejšie na tom je, že dotyčná je sesternica mojej manželky a celé toto sa stalo roky predtým, ako sme sa my dvaja vôbec spoznali.

8. Spoznali sme sa na zoznamke. Keď na prvom rande zistil, že som spolovice Aziatka, vyhlásil, že sa mu „páči len tá druhá polovica“. Od chlapov z Tinderu som si už vypočula všelijaké rasovo motivované urážky, ale toto bol teda fakt gól.

Shutterstock

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.