Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Apple plánuje zmeniť hru. Prinesie úplne nový model Air, takto bude vyzerať

Nepôjde o jedinú novinku.


Každoročne prichádzajú veľké očakávania toho, s čím zas Apple príde. Nuž, blíži sa september, keď spoločnosť ukazuje veľké novinky, pričom by sa mal predstaviť aj nový iPhone 16. Ešte väčším prekvapením však bude až ďalší rok, práve ten by mal odhaliť úplne nový model Air, informuje TouchIT.

September toho ukáže určite veľa, no nečakajú nás žiadne zásadné zmeny. Ukázať by sa mali najmä nové modely, ktoré prinesú opäť väčší výkon či kvalitnejšie spracovanie z hľadiska softvéru, ale aj hardvéru. Je to však rok 2025, keď by sme sa mali dočkať neuveriteľných noviniek. Podľa najnovších informácií sa hovorí o tom, že už budúci rok by mal Apple predstaviť nový model v podobe iPhone 17 Air.

Hovorí sa o tom, že pôjde o takzvaný model „SLIM“, v preklade teda „tenký“. Zaujímavosťou je, že údajne by mal byť ešte drahší ako najvýkonnejšia a v súčasnosti najdrahšia verzia Pro Max.

Novinka by sa mala odlišovať najmä svojím dizajnom, ktorý má byť podstatne tenší a ľahší, ako pri doterajších modeloch. Mnohých asi prekvapí fakt, že má ísť o akýsi prepojovací model, ktorý bude zaradený niekde medzi iPhone 17 a iPhone 17 Pro.

Mohlo by ťa zaujímať:

Nenechaj si ujsť zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa počas leta nudiť nebudeš

Rok 2025 prinesie aj ďalšie zmeny. Podľa technologického novinára Marka Gurmana plánuje Apple do svojich menších zariadení priniesť vysoký výkon z Pro modelov, pričom by to malo trvať približne tri roky, čiže niekedy do 2027.

Poteší aj iPhone SE 4

Potešujúce sú aj správy od modelu iPhone SE 4. Ten by mal mať veľmi podobný dizajn ako model iPhone 14 a chýbať by nemala ani integrácia umelej inteligencie Apple Intelligence. Začiatkom roka by sa mal práve tento stať najlacnejším modelom od Applu, ktorý bude podporovať AI.

Vyzerá to tak, že Apple sa chce čoraz viac sústrediť na malé, no naozaj výkonné zariadenia. Rok 2025 bude pre celý technologický svet nepochybne ďalším veľkým pokrokom.


Tagy:

Viliam Šuška
Fanúšik popkultúry, predovšetkým kinematografie. Sledujem aktuálne dianie, avšak občas odo mňa nájdeš aj nejaký zaujímavý technologický či herný článok, prípadne zaujímavosti.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.