Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita
PR článok v spolupráci s glo
Zdroj: ©BAT

Grape Festival 2024? Zážitky pod mesiacom opäť na parádu

Festival Grape má za sebou skvelý 13. ročník.

Festival Grape má za sebou skvelý 13. ročník. Každý, kto vymenil na víkend hory alebo letné pláže za trenčianske letisko, neoľutoval. Festival dal návštevníkom všetko, v čo dúfali a ešte niečo navrch.

Kopec dobrej muziky z celého sveta na všetkých stageoch, originálne umelecké inštalácie, ako napríklad svetelné kruhy glo, počasie, ktoré s výnimkou štvrtkovej búrky strúhalo vzorné letné aranžmány. Lenivý letný víkend sa na letisku premenil na duniacu, blikajúcu, chillujúcu a, samozrejme, trochu strašidelnú párty.

Temný vibe dala festivalu tentoraz drescode téma BUBUBU, teda outfity v štýle „Čím horšie, tým lepšie.“ A to doslova. Nielen v outfitoch, ale aj v líčení a ďalších doplnkoch, vďaka ktorým bolo pod mesiacom na letisku na čo pozerať – čarodejnice, temné ale aj bláznivé kreatúry si užívali festivalový život nielen pri samotných pódiách, ale aj v ďalších zónach, kde si mohli zašportovať, zrelaxovať na balíkoch slamy, nakúpiť v Urban markete alebo jednoducho stretnúť priateľov a hodiť spoločnú reč alebo selfie.

BAT

Jedným z miest, kde to presne takto žilo, bola aj glo zóna s monumentálnymi a magickými 5 m svetelnými kruhmi, ktoré fungovali nielen ako neprehliadnuteľný meeting point, ale aj originálny artefakt na skvelé selfie. Neodolali tomu ani mnohí návštevníci glo stage, medzi ktorými nechýbala napríklad speváčka Lina Mayer, modelka a moderátorka Barbora Bakošová či Marko Mazág.

Nechýbal ani raper Separ, atmosféru spolu so špičkovými drum´n bass DJ´s vytváral aj hyper Osťo. Medzi hosťami sa objavil aj huslista Filip Jančík, ktorý pripravuje veľké česko-slovenské vianočné turné a ďalší zaujímaví hostia – originálny mix hudobníkov, influencerov a ľudí, pre ktorých je Grape v kombinácii s glo garanciou zážitkov. A ak ste náhodou z toho všetkého začali strácať hlavu, stačilo na chvíľu vyliezť na 14 m vysokú vyhliadkovú vežu a získať späť svoj nadhľad a užiť si výhľad na celý festivalový areál.

Sumár? Bolo to super. Boli tam takmer všetci. Ak ste medzi nimi neboli, neurobte tú istú chybu dvakrát a o rok dovidenia na festivale Grape.

BAT

Tento obsah vznikol v spolupráci s gloTM


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.