Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 20.9.2024
sk
Ľuboslav, Ľuboslava
cz
Oleg
V spolupráci s Forum film

Pomstiteľ sa vráti zo záhrobia. Nová adaptácia temného komiksu Vrana láka na akciu aj osudovú romantiku

Uctievaný komiks dostal novú adaptáciu.


V kinách nás čaká krvavá cesta za pomstou v gotickom kabáte. Novej adaptácie sa totiž dočkal legendárny komiks Vrana od Jamesa O’Barra.

Jeho réžie sa chopil Rupert Sanders a v hlavnej úlohe sa predstaví Bill Skarsgård. Nová adaptácia sa chystala dlhé roky, takže dúfame, že výsledok bude stáť za to.

Pomstiteľ vstáva z hrobu

Hovorí sa, že keď človek zomrie, vrana odnesie jeho dušu do sveta mŕtvych. Keď sa ale stane niečo obzvlášť zlé a človek zomrie násilne, vrana jeho dušu môže priniesť späť medzi živých…

Hlavným hrdinom príbehu je hudobník Eric Draven (Bill Skarsgård), ktorý žije pokojným životom so svojou snúbenicou Shelly (FKA Twigs). Obaja sú však zavraždení skupinou zločincov pod vedením Vincenta Roega (Danny Huston).

Jeho dušu však mystická vrana privedie späť do tohto sveta. Eric je obdarený novou silou, regeneráciou a nesmrteľnosťou. A je odhodlaný pomstiť sa za smrť svojej lásky.

Vo filme si zahrali aj Josette Simon, Laura Birn, Sami Bouajila, Isabella Wei, Jordan Bolger, Karel Dobrý či Paul A. Maynard. Ako sme napísali vyššie, nová verzia Vrany mala komplikovaný proces vzniku. Vystriedalo sa pri nej viacero tvorcov, no napokon sa film podarilo natočiť až Rupertovi Sandersovi.

Prvá adaptácia z roku 1994 s Brandonom Leem v hlavnej úlohe je kultovou a milovanou záležitosťou a Sanders sa od nej očividne bude snažiť odlíšiť.

To, napokon, potvrdzuje aj trailer a nemusí to byť na škodu. Bill Skarsgård v úlohe pomstiteľa pôsobí dobre a samotný film by mohol priniesť slušne temnú (a akčnú) gotickú romancu. Vrana do našich kín priletí 22. augusta.

filmy, Vrana, triler, akčný film, kino program, slovenské kino, kino premiéra, filmová novinka
Forum Film SK

Tagy:

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.