Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

„Otec roka“: Muž si išiel užívať s cudzou ženou, malého syna nechal v rozpálenom aute

Trojročného syna nechal v rozhorúčenom aute, zatiaľ čo si užíval.


Tomu sa povie otec roka, ale nie v tom dobrom zmysle. Muž z Nemecka nechal svojho trojročného syna v rozpálenom aute bez dozoru, zatiaľ čo si išiel užívať s prostitútkou. Len vďaka okoloidúcemu, ktorý upozornil políciu, sa podarilo dieťa zachrániť.

Svedok zalarmoval políciu v Hagene (Severné Porýnie-Vestfálsko) v pondelok večer, keď si všimol, že v jednom aute na zadnom sedadle v detskej autosedačke sedí dieťa a veľmi sa potí. Auto, ktoré bolo zvonku zamknuté, stálo nechránené na slnku. Okná boli otvorené asi na jeden centimeter. „Nebol tam žiadny iný prívod vzduchu,“ vysvetlil policajný hovorca. Informuje o tom nemecký portál Bild.

Chlapčekovi sa s pomocou okoloidúcich podarilo otvoriť dvere auta zvnútra a tí mu poskytli vodu a prvú pomoc. Záchranná služba zistila, že telesná teplota chlapca stúpla a prejavovali sa u neho prvé príznaky dehydratácie. Keď sa otec okolo 21.40 hod. vrátil k svojmu autu, povedal len toľko, že sa „rozprával“ s priateľom, od ktorého si chcel požičať peniaze. Polícii povedal, že jeho syn „spal“.

Chlapcova matka zostala v šoku

Policajné vyšetrovanie však ukázalo, že muž zaparkoval auto krátko po ôsmej hodine večer a išiel za prostitútkou. Podľa nemeckej meteorologickej služby bolo v tom čase vonku 26 stupňov Celzia. Muž bol obvinený z porušenia povinnosti starostlivosti a výchovy a ublíženia na zdraví z nedbanlivosti.

Matka chlapca bola okamžite informovaná a dostavila sa na dané miesto. Bola šokovaná správaním svojho partnera a uviedla, že by nečakala, že je schopný niečoho takéhoto.

Shutterstock

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.