Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Juraj Slafkovský prehovoril o novom vzťahu. Konečne prerušil mlčanie

Je na ňom vidieť, že je šťastný.


Ešte pred mesiacom sme ťa informovali o tom, že sa začalo povrávať o údajnom vzťahu Juraja Slafkovského, ktorému sa, ako sa zdá, darí nielen v športe, ale aj v súkromí.

Jeho srdce si mala získať kanadská modelka a očarujúca rodáčka z Quebecu menom Angélie Bourgeois Pelletier. Nová priateľka s ním vtedy pridala fotografiu zo spoločnej večere, ktorú však neskôr vymazala.

Táto správa jednoznačne nepotešila množstvo Jurajových fanúšičiek, na čo sa ho opýtali aj v relácii Zlaté talenty so Zlaticou, kde nadhodili túto tému a naskytol sa priestor opýtať sa aj na jeho nový vzťah.

Niektoré fanúšičky horko zaplakali. Juraj, tak ako je to s tým tvojím súkromím?“ opýtala sa so smiechom Zlatica. „Tak súkromie je súkromie. Som šťastný, je to tak, ako to je. Nech si každý domyslí. Som veľmi spokojný,“ priznal hokejista.

Slafkovský aktuálne trávi voľné letné dni v Košiciach a sám priznal, že je v tomto meste rád. Ako ďalej prezradil, v súkromí je naozaj šťastný.


Tagy:

Nikola Kulová
Aktuálne dianie mám pod palcom, novinky tu nájdeš každý deň. Okrem toho sa venujem PR článkom a rozhovorom s inšpiratívnymi ľuďmi.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.