Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Bratislavský Lovestream festival otvoril svoje brány. Takto to tam vyzerá

Jeden z najobľúbenejších festivalov sa začal.


Najočakávanejší slovenský festival tohto leta otvoril svoje brány už dnes o 12:00. Počas troch dní tohto víkendu uvidíš nadupaných interpretov, množstvo dobrého jedla a aktivít.

Aj tento rok sa festival koná na vajnorskom letisku v Bratislave a jeho priestor je taký veľký ako sto futbalových ihrísk. Už v piatok je pre divákov pripravený nezabudnuteľný program v podobe speváčky menom Rita Ora či rapera 50cent.

Okrem iného sa môžeš tešiť na legendárneho Calina, speváčku Rosa Linn a na elektronickom stage-i zase uvidíš známu dvojku Chase & Status.

Dôležitou poznámkou pre všetkých návštevníkov je spôsob platenia, ktorý prebieha cez portál NFCtron. Tam si jednoducho dobiješ kredit a platíš náramkom, ktorý si dostal pri vstupe. Viac o spôsobe platenia sa dozvieš v tomto článku.

Lístky ešte sú

Na festivale sa už nachádza aj redakcia EMEFKA a prinášame ti fotky, ako to tam aktuálne vyzerá. Ak by sme ťa aj my presvedčili ísť sa tam pozrieť, lístky sú ešte stále dostupné. Trojdňový vstup na celý festival stojí 199 eur, kým denné lístky sú dostupné za 115 eur. K dispozícii sú aj VIP vstupenky.

Mohlo by ťa zaujímať:

Bratislavský Lovestream festival sa blíži. Na týchto hudobníkov sa môžeš tešiť v jednotlivé dni

Na festival sa dokonca môžeš pohodlne odviesť autobusom spoločnosti Slovak Lines. Obojsmerný lístok kúpiš za zvýhodnenú cenu 12 eur. Jednosmerný ťa online vyjde 7 eur a u vodiča 10 eur a autobus odchádza z autobusovej stanice Nivy z nástupišťa 11.

Lovestream festival sľubuje návštevníkom 3 nezabudnuteľné dni plné energie a zážitkov. A ak tam aj nenájdeš svojho obľúbeného interpreta, festival má čo ponúknuť každému.

Festival Lovestream už privítal prvých návštevníkov, atmosféru si môžeš pozrieť v našej galérii:

Ilustračná fotografia | Autor: EMEFKA


Tagy:

Nikola Kulová
Aktuálne dianie mám pod palcom, novinky tu nájdeš každý deň. Okrem toho sa venujem PR článkom a rozhovorom s inšpiratívnymi ľuďmi.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.