Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita
Zdroj: ©ArtCaveManiac / EMEFKA

Vstávanie s úsmevom či cvičenie bez bolesti. 5 vecí, ktoré sa nikdy nestanú, no predsa na ne čakáme

Tieto očakávania sa nikdy nestretnú s realitou...

Každý z nás má občas absurdné očakávania, o ktorých hlboko vnútri vieme, že sa nikdy nesplnia. A predsa dúfame. Či už je to predstava, že sa raz zobudíme s úsmevom na tvári, alebo že cvičenie nebude bolieť, existujú veci, ktoré sa jednoducho nikdy nestanú. No aj tak sa na ne tešíme, akoby to bolo len otázkou času. V tomto článku si prejdeme 5 takýchto situácií, ktoré sú síce nereálne, ale predsa je krásne na ne veriť.

1. Vstávanie s úsmevom

Bože, čo by si dal za jedno pekné ráno. Ráno bez otravného zvuku budíka, bez myšlienky na to, že sa do pätnástich minút musíš vykotúľať z postele, do tridsiatich z bytu a do hodiny už ťukať prihlasovacie údaje na pracovnom počítači. Ráno, keď ťa preberú slnečné lúče a spev vtákov, keď sa nezobudíš pokrčený, dolámaný a odhodlaný radšej skapať od hladu než opustiť bezpečnú náruč perín. Ešte aj v sobotu ako na just niekto vŕta.

ArtCaveManiac / EMEFKA

2. Jedlo, ktoré sa samo navarí

Keď si sa ako malý tešil na dospelosť, jedným z dôvodov bolo, že budeš môcť jesť, čo sa ti zachce. Vôbec ti neskrslo na um, že si to ale budeš musieť najskôr uvariť. Keď sa po ôsmich hodinách makania na cudzí Mercedes dovalíš večer domov, to posledné, na čo máš chuť, je ďalšieho pol storočia skákať okolo sporáka. Nebolo by krásne, keby ikonický „hrnček var!“ existoval aj v reálnom živote?

ArtCaveManiac / EMEFKA
Budí ťa v noci partnerovo chrápanie? Týmito technikami ho citlivo prerušíš

Odporúčame prečítať:

Budí ťa v noci partnerovo chrápanie? Týmito technikami ho citlivo prerušíš

3. Cvičenie, ktoré nebolí

„Pohyb je dôležitý!“ kričí na teba niekto z každej strany. „Najmä, ak máš sedavé zamestnanie!“ Vieš, že je to pravda, a veľmi rád by si odštartoval deň behom a zakončil ho zdvíhaním činiek v posilňovni. Len keby to cvičenie nebolo ako za trest. Pred ním sa ti nechce, počas neho umieraš, tesne po ňom lapáš dych a hľadáš vlastné pľúca a na druhý deň? To si bez kriku ani nesadneš na záchod. Kiežby niekto vymyslel cvičenie, pri ktorom nemáš pocit, že ťa mučia.

ArtCaveManiac / EMEFKA

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.