Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita
Zdroj: ©Shutterstock

Ženy sa podelili o príšerné rande, po ktorých to takmer vzdali s láskou úplne

Byť single zase nie je až také zlé.

Randenie môže byť plné vzrušenia, nádeje a očakávania, no nie vždy to vyjde tak, ako by sme si predstavovali. Tieto ženy z Redditu zažili (nielen) na prvých rande situácie, ktoré boli také príšerné, že sa im láska načas úplne znechutila. V tomto článku sa podelia o svoje šokujúce a zábavné príbehy, ktoré sú dôkazom toho, že niekedy je lepšie sa zasmiať, než stratiť nádej.

1. Chalan len tak medzi rečou prehodil, že je vlastne bezdomovec. „Ale kamoši mi sem-tam požičajú byt, aby som mohol… vieš čo,“ povedal a rukami naznačil pohlavný styk. Keď odišiel na záchod, zrazu ma prepadlo uvedomenie, že môžem zdrhnúť. Rýchlo som si odchytila čašníka, zaplatila a doslova začala šprintovať preč.

2. Celé prvé rande nerozprával o ničom inom, ako o tom, že sa mu nedávno podarilo prekonať závislosť od prostitútok. Povedal mi, koľko na ne minul peňazí a s koľkými spal, a následne mi do detailov opísal jeho poslednú eskapádu spred niekoľkých mesiacov. Mala som chuť odtrhnúť si uši.

3. Ani sme sa nedostali do reštaurácie. Počas jazdy autom zavrel všetky okná a následne si usr*l tak, že som mala pocit, že si rovno naložil do nohavíc. Na prvej červenej som vyskočila z auta a zavolala sestre, nech ma príde vyzdvihnúť.

4. Rande naslepo, známy mojej kamarátky. Ani na sekundu neprestal rozprávať, počas celého rande sa ma nespýtal jedinú otázku. Keďže som až príliš milá, v hlave som si to uzavrela tým, že bol asi nervózny, a dala som mu ešte jednu šancu. Potom sa to ale zopakovalo cez telefón. Chalan rozprával, rozprával… až som na 15 minút zaspala a on si to ani nevšimol.

Shutterstock

5. Prvé rande. Ani som nevedela, že má nejakú úchylku, nieto ešte o tom, že ju rád praktizuje na verejnosti. Len čo som prišla, prepol sa do nejakého submisívneho módu a začal ma oslovovať „maminka“. Povedala som mu, nech si pekne sadká a počká, kým si maminka zapáli – potom sa budeme hrať. Odišla som von a už som sa nevrátila.

6. Na drzovku mi povedal, že nezaplatí za moje drinky, pokiaľ potom nepôjdem k nemu domov a nevyspím sa s ním. Nedala som si ani hlt, odišla som na záchod a bola som odhodlaná odtiaľ zdúchnuť. Na ceste zo záchoda som však musela prejsť okolo neho. Všimol si ma a trval na tom, že ma odprevadí k autu.

Mohlo by ťa zaujímať:

Nenechaj si ujsť zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa počas leta nudiť nebudeš

7. Mali sme match na zoznamke a on mi tak oduševnene vypisoval, až ma napokon zlomil na rande. Išli sme do príjemnej reštaurácie, dali si sushi a všetko bolo fajn, až dokiaľ neprišla cesta domov. Celú jazdu autom mi vyznával lásku a začal dobiedzať, nech ho pustím k sebe domov. Keď som mu zabuchla dvere pred nosom, ešte hodnú chvíľu za nimi stál a skuvíňal: „Pusti ma dnu, veď ja ťa milujem!“

8. Prechádzali sme sa v parku, keď z ničoho nič zahlásil, že mu „treba sr*ť“. Vošli sme teda do najbližšej kaviarne, nech vybaví, čo potrebuje. Čakala som dobrých 20 minút, keď mi zrazu na mobile pípla správa od neho. Bola v nej fotka zo záchoda, odfotená zvrchu, takže som videla kompletne všetko – aj jeho pýchu, aj obsah záchoda. Obratom som zavolala otcovi, nech pre mňa čo najrýchlejšie príde.

Shutterstock

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.