Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Svadba Lua z Love Islandu a Julie z Ruže? Ľudia im neveria, takáto je pravda

Konečne priznali, ako to v skutočnosti je.


Obaja sa preslávili vďaka reality šou, teraz spolu trávia čas. Kým Lu si hľadal lásku vo vile plnej súťažiacich, Julie bojovala o srdce Radka Urbanyaka spolu s ďalšími 17 ženami.

Prostredníctvom reality šou si však lásku nenašli, no mimo nej sa k sebe dostali a padli si do oka. Aj keď dvojica celý čas tvrdila, že k sebe majú iba blízko, no oficiálne svoj vzťah nepotvrdili, nedávno šokovali skutočnosťou o ich svadbe.

„Trávime spolu voľný čas,“ priznala brunetka ešte predtým v podcaste Oskiho Baramiho. „Ja by som povedala, že proste k sebe máme blízko,“ dodala. Blízko k sebe máme, myslím, že môžem hovoriť za oboch, keď poviem, že si rozumieme,“ prezradila zase v našom rozhovore.

Teraz však fanúšikov doslova šokovali. Na sociálne siete pridali fotografie zo svadby, kde uverejnili svadobné menu. Na ďalšej fotografii sa držali za ruky a na prstoch mali svadobné obrúčky. Fotografie dokonca zdieľali aj matky obidvoch z dvojice. „Život občas prináša nečakané prekvapenia,“ napísala Juliina mama Šárka.

Mohlo by ťa zaujímať:

Julie z Ruže pre nevestu: S Luom k sebe máme blízko, s Jennifer plánujeme rodinnú grilovačku (ROZHOVOR)

Príspevok pridala aj Luova mama, ktorá ku fotografii napísala: „Tento deň bol pre mňa jeden z najkrajších.“ Aj napriek tomu, že to zdieľala na Instagram ich rodina, fanúšikovia tomu veľmi uveriť nechceli.

„Určite ide o vtip. Veď ani neboli spolu na príbehoch, každý na inom konci sveta a teraz, keď Julie dorazila z dovolenky, tak sú akože svoji,“ napísala jedna. „Extrém už ako robí z ľudí d*bilov,“ napísala ďalšia.

Ako sa však neskôr ukázalo, ide iba o spoluprácu. „Tomu sa v modelingu vraví fotenie svadobného editoriálu,“ napísala Julie v komentároch.


Tagy:

Nikola Kulová
Aktuálne dianie mám pod palcom, novinky tu nájdeš každý deň. Okrem toho sa venujem PR článkom a rozhovorom s inšpiratívnymi ľuďmi.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.