Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Populárny komediálny seriál Ted Lasso sa vráti v štvrtej sérii. Nakrúcanie sa má začať už čoskoro

Kultový seriál predsa len dorazí s novými epizódami.


Komediálny seriál Ted Lasso si počas svojich troch sérií našiel obrovské množstvo fanúšikov a streamovacej službe Apple TV+ priniesol plno nových predplatiteľov.

Ako pripomína aj portál Deadline, seriál sa vysielal v rokoch 2020 až 2023 a pozbieral nadšené kritiky aj mnoho cien. Zdalo sa však, že s americkým futbalovým trénerom s tvárou Jasona Sudeikisa sa už nestretneme.

Teraz však dorazila prekvapujúca správa: Ted Lasso sa dočká aj štvrtej série. S tou fanúšikovia príliš nepočítali, keďže po finále tretej série sa o prípadnom pokračovaní nehovorilo. Špekulovalo sa skôr, že by sme sa do tohto sveta mohli vrátiť prostredníctvom spin-offu. Napokon to ale dorazí regulárna séria.

Iste, oficiálne ešte oznámená nebola, ale zákulisné informácie hovoria o tom, že dostala zelenú. Vrátia sa aj predstavitelia hlavných úloh na čele s Hannah Waddingham, Brettom Goldsteinom a Jeremym Swiftom. Týchto troch hercov by malo mať štúdio Warner Bros. už zazmluvnených.

seriály, Ted Lasso, Apple TV+, stream platformy, komediálny seriál, nová séria, nové epizódy
Apple TV+
Seriál o brutálnom vrahovi a kanibalovi Jeffreym Dahmerovi je na Netflixe hitom

Určite si prečítaj:

Seriál o brutálnom vrahovi a kanibalovi Jeffreym Dahmerovi je na Netflixe hitom. Niektoré ženy ho považujú za príťažlivého

O Sudeikisovi síce informácie zatiaľ nie sú, ale je veľmi ťažko predstaviteľné, že by sa do hlavnej úlohy nevrátil. Obzvlášť s prihliadnutím k faktu, že bude na nových epizódach participovať ako výkonný producent a bez jeho výslovného súhlasu by nové epizódy nikdy nevznikli. Nakrúcať by sa mohlo začať už začiatkom roka 2025.

Príbeh seriálu sa točí okolo optimistického trénera futbalu Teda Lassa, ktorý trénuje univerzitné mužstvo. Všetko sa ale zmení, keď je prijatý ako tréner do anglickej Premier League AFC Richmond. Problém je, že s európskym futbalom nemá žiadne skúsenosti…


Tagy:

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.