Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Muž s najväčším prirodzením na svete. S týmto bojuje najčastejšie

Je to dar alebo skôr prekliatie?


Ľudia si iste pomyslia, že život s obrovským prirodzením musí byť fantastický, no muž s najväčším prirodzením na svete tvrdí opak. Ako poukazujú Topky, Brit Matt Barr, ktorý tento titul drží, prezradil, s akými problémami sa stretáva v bežnom živote.

Matt zavítal do britskej talkshow „This Morning”, kde prezradil, aké to je mať najväčšie prirodzenie. Podľa vedeckej štúdie vysvitlo, že jeho pohlavný úd má vo vzrušenom stave dĺžku až 36,068 centimetra. Oficiálne nie je žiaden termín, ktorý by takúto dĺžku popisoval, často sa však označuje za „makrofalus”.

Ako Matt poukázal, mať takéto prirodzenie nie je také skvelé, ako si môže niekto myslieť. Má to veľký dopad na jeho všeobecné zdravie. Vzrušenie mu môže spôsobiť veľké zaťaženie celého obehového systému. „Mám veľa problémov s prietokom krvi. Čiastočne aj preto moja veľkosť trochu kolíše, pretože je veľmi ťažké, aby do p*nisu tieklo toľko krvi,” vysvetlil Brit. Občas ho vraj dokonca bolí aj hlava.

Podľa jeho slov sa snažil nájsť riešenie, skúšal rôzne lieky, no vôbec mu nepomohli, skôr uškodili. Problém má aj s výberom oblečenia, keď nakupuje, tak musí kúpiť kúsky, ktoré sú o číslo väčšie. „Vždy sa musím uistiť, že v páse je dostatok miesta,“ ozrejmil. Prezradil, že existuje aj špeciálna spodná bielizeň pre ľudí, ktorí majú nadmerne veľké prirodzenie. Nie je však veľmi pohodlná.

Mohlo by ťa zaujímať:

Nenechaj si ujsť zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa počas leta nudiť nebudeš

Nemá len fyzické problémy

Jeho „dar” mu priniesol už množstvo problémov. Raz ho vraj vykázali z hodiny jogy, lebo si mysleli, že je vzrušený. No nie je to len fyzický problém. Odkedy sa objavil v šou, tak mu vraj ľudia dávali veľmi zvláštne ponuky. „Ľudia ma žiadali, aby som im prišiel nahý upratať dom alebo niečo podobné, ale väčšina vecí je príliš explicitná na to, aby sa dala použiť,” povedal Matt.

Muž s najväčším prirodzením
Shutterstock

Ako vysvetlil, má to aj svoje svetlé stránky. Brit povedal, že vďaka svojmu slávnemu prirodzeniu sa mu podarilo dostať aj na rôzne schôdzky, na ktoré by sa asi inak nedostal. Párkrát sa ho ľudia pýtali, či neplánuje svoje prirodzenie speňažiť cez OnlyFans. „Som si istý, že keby som bol o 20 rokov mladší, tak by som to urobil,“ odvetil.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.