Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

Vďaka filmom a seriálom sa občas dokážeme preniesť do úplne iného sveta, v ktorom sa nám výborne oddychuje. Občas každý z nás potrebuje trochu utiecť od každodenných povinností a stresu. Práve filmy a seriály, v ktorých sú nejaké nereálne a magické prvky, nás aj z tohto dôvodu vedia zaujať.

Koľkokrát si si pri nich povedal: „kiežby som mal čarovný prútik Harryho Pottera alebo schopnosť čítať ľuďom myšlienky“Z týchto filmov a seriálov by sme si najradšej priviedli čary aj do reálneho života.

Silu Pipi Dlhej Pančuchy

Kto by nechcel byť taký silný ako toto malé dievčatko, ktoré len tak zdvihlo koňa. Prekážal by ti niekto, kto zaparkoval vedľa teba na debila, a tak by si mu auto odsunul.

youtube.com

Rozprávajúci Salem zo Sabriny – mladej čarodejnice

Milovníci mačiek by sa s tou svojou potvorou niekedy radi porozprávali. Je však možné, že by bola rovnako odporná, ako bol aj Salem. Sú to predsa len mačky. Tie sú len málokedy milučké.

giphy.com (https://giphy.com/gifs/FgNmKgaqixS3m)

Čokoľvek z Harryho Pottera

V čarovnom svete Harryho Pottera toho bolo poriadne veľa, čo by sme si radi vzali do normálneho života. Okrem celého Rokfortu by to bol určite neviditeľný plášť, záškodnícka mapa, časovrat a o prútikoch ani nehovoriac. Ako by naše životy vyzerali s čarovnými predmetmi z Harryho Pottera sme už zhrnuli v tomto článku.

giphy.com (https://giphy.com/gifs/IlVul9hwHHy9O)

Čarovné slúchadlo Macha a Šebestovej

Čarovné slúchadlo, ktoré ti plní tvoje želania? No povedzte, kto by ho nechcel? Život by však s ním nebol až taký jednoduchý, lebo takto to proste nefunguje. Aj Mach a Šebestová sa museli potýkať kvôli nemu s rôznymi problémami.

Opatrovateľka Nanny McPhee zo Zázračnej opatrovateľky

Načo čarovné predmety, keď môžete mať rovno čarovnú opatrovateľku. Viacerým rodičom by sa zišla, keď sú unavení a nevedia si dať so svojimi roztopašnými ratolesťami rady.

giphy.com (https://giphy.com/gifs/emma-thompson-nanny-mcphee-and-the-big-bang-C6xECy12IyIrm)

Čarovný nápoj z Asterixa a Obelixa

Len si to predstav. Napil by si sa čarovného nápoja a išiel by si si zacvičiť do fitka. Ak by si cvičil s trénerom, ten by na konci skončil na opačnej strane mesta. Bola by to celkom zábava. Ani zhromaždenia, na ktorých by sa nalieval čarovný nápoj, by už neboli také pokojné a slušné.

giphy.com (https://giphy.com/gifs/eobDMKQeML5xC)

Modrý prameň z Kameňákova

Ďalší čarovný nápoj, no s trochu iným účinkom. Afrodiziakálny modrý prameň by sa však nemal dostať do rúk niekoho, kto by ho mohol zneužiť. To by narobilo poriadnu neplechu a rovnako ako v Kameňákove, by mali na policajných staniciach veselo.

https://www.youtube.com/watch?v=dDcGCVUXdwk

Tri čarovné oriešky z Popolušky

Bolo by celkom férové mať takéto tri oriešky, ktoré ti splnia želania, po ktorých túžiš. Mnoho ľudí by si asi želalo vlastný dom či byt, na ktorý by si následne nemuseli brať hypotéky.

youtube.com/NinoBambino Toys

Titulná fotka: ABC


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.