Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita
V spolupráci s TV JOJ

Česko Slovensko má talent čaká veľká zmena. Toto uvidíš v najnovšej časti

Záver prináša dojemný príbeh.


Obľúbená šou Česko Slovensko má talent dorazila na naše televízne obrazovky minulú nedeľu a priniesla so sebou množstvo noviniek. Jednou je napríklad nové zloženie poroty, po jedenástich rokoch sa do šou vrátil obľúbený moderátor Leoš Mareš.

Novinkou v porote je aj bývalá účastníčka talentu Eva Burešová či úspešná speváčka Mária Čírová, ktoré sa budú striedať s už známou stálicou v zložení Marta Jandová a Diana Mórová. Nie je to však jediná zmena, ktorá nastala.

Šou sa už totiž nebude vysielať v klasickom čase v nedeľu, ale presúva sa na stredu. Odteraz už teda každú stredu budeš môcť sledovať, baviť sa a inšpirovať tými najtalentovanejšími ľuďmi nielen z Česka a Slovenska.

Diváci budú svedkami niekoľkých extrémnych čísel, ktoré zdvihnú zo stoličiek naozaj všetkých. Nebude chýbať ani vešanie sa za hákprehĺtanie mečov a dokonca sa bude šľahať bičom. Čo nás však čaká v najbližšej časti v stredu?

TV JOJ

Šou Česko Slovensko má talent prináša mnoho prekvapení, a to nie len pre divákov. Jedno nastalo aj v novej časti, kde vystupovalo dievča, ktoré raz zdieľal na Instagrame Leoš Mareš. A zrazu ju videl priamo pred sebou. Prekvapením, no možno nie práve v pozitívnom zmysle, bolo aj spevácke vystúpenie, ktoré porota označila za veľmi nevhodné. Nahnevaná Marta naň dokonca nakričala a dala mu viackrát tlačidlo „X“.

Česko Slovensko má talent spája ľudí

Záver časti bude naozaj dojemný. Pomocou talentovej šou minuloročná víťazka Anička našla svoju stratenú sestru. Nakoniec jej sestra prišla do šou tiež a odprezentovala celý príbeh. Porota bola veľmi dojatá a nakoniec sestry predviedli niečo zo spoločnej skladby v kombinácii rapu a opery.

Toto všetko a ešte omnoho viac môžeš sledovať už v stredu 4. septembra o 20:40 na TV JOJ.


Tagy:

Nikola Kulová
Aktuálne dianie mám pod palcom, novinky tu nájdeš každý deň. Okrem toho sa venujem PR článkom a rozhovorom s inšpiratívnymi ľuďmi.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.