Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Brad Pitt ukázal prvýkrát novú priateľku na mieste, kde bola aj Angelina. Kto teraz stojí po jeho boku?

Novú priateľku predstavil prvýkrát na festivale v Benátkach.


Tak ako každý rok, aj tento sa koná v Benátkach Medzinárodný filmový festival. Odštartoval v stredu 28. augusta a trvať bude do soboty 7. septembra.

To znamená tiež jednu vec. Benátky sú teraz epicentrom mnohých svetových hviezd. Na festivale sa objavil herec George Clooney s manželkou Amal či Brad Pitt so svojou novou priateľkou. Verejnosti ju prvýkrát predstavil na mieste, kde sa nachádza aj jeho exmanželka Angelina Jolie.

Brad Pitt v nedeľu na 81. filmovom festivale v Benátkach debutoval na červenom koberci so svojou oveľa mladšou priateľkou. Ide o 31-ročnú krásku Ines de Ramon, ktorá je so 60-ročným hercom romanticky spájaná od konca roku 2022, píše Daily Mail.

Kto je Ines de Ramon?

Brad nie je prvým hercom, s ktorým chodila. S hercom zo seriálu Upírske denníky Paulom Wesleym sa rozišla niekoľko mesiacov predtým, ako sa začal jej vzťah s hviezdou Klubu bitkárov. Ines a Paul sa zosobášili na tichom obrade v roku 2019 a počas svojho krátkeho manželstva si strážili súkromie.

Ines pochádza z New Jersey a v roku 2013 ukončila bakalárske štúdium obchodnej administratívy na Ženevskej univerzite. Podľa jej údajov na sieti LinkedIn je od roku 2020 vedúcou veľkoobchodu v spoločnosti Anita Ko Jewelry, ktorej zákazníkmi sú celebrity vrátane Kourtney Kardashian a Hailey Bieber.

hollywoodski herci slovenský pôvod

Mohlo by ťa zaujímať:

Angelina Jolie či Joaquin Phoenix. Toto sú hollywoodski herci, ktorí majú slovenský pôvod

Ines je tiež polyglotka, keďže hovorí anglicky, španielsky, francúzsky a nemecky. Je tiež certifikovanou trénerkou zdravia v oblasti integratívnej výživy. Brad s Ines debutovali ako pár na červenom koberci po boku Georgea a Amal Clooneyovcov na 81. filmovom festivale v Benátkach na prvom oficiálnom premietaní filmu Vlci, v ktorom hrajú obaja herci.

Profimedia

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.