Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Najčastejšie ženské chyby v posteli: Týchto 5 prešľapov odplaší každého chlapa

Nevedomé omyly, ktoré váš spoločný čas v posteli môžu narušiť.


Intímne chvíle sú pre vzťah veľmi dôležité. Môžu partnerov zbližovať, vytvárať medzi nimi hlbšie puto a prinášať obom radosť a uspokojenie. Avšak niekedy sa stane, že robíme také chyby v posteli, ktoré si ani neuvedomujeme a výrazne zhoršujú puto s naším partnerom.

Tieto naše „posteľové prešľapy“ môžu negatívne ovplyvniť atmosféru v spálni. V tomto článku sa pozrieme na 5 najčastejších ženských prešľapov v posteli, ktorým by si sa mala vyhnúť, ak chceš, aby bol tvoj muž spokojný a váš vzťah prekvital.

1. Prílišná pasivita

Ak si počas intímnych chvíľ príliš pasívna, môže to partnera odradiť. Nie je nič horšie ako pocit, že sa partner snaží sám, zatiaľ čo ty len čakáš, čo sa bude diať. Aktívne zapájanie sa do milostnej hry je kľúčové pre oboch partnerov. Vzájomná interakcia zvyšuje vzrušenie a vytvára silnejšie emocionálne puto.

2. Kritika a znižovanie sebavedomia

Komentáre ohľadom jeho výkonu alebo vzhľadu môžu byť pre mužské ego zničujúce. Muži sú často citlivejší na kritiku, najmä v oblasti intimity.

Vzájomný rešpekt a podpora sú základom každého vzťahu. Negatívne poznámky môžu spôsobiť, že sa muž stiahne a bude sa vyhýbať ďalším intímnym momentom.

Mohlo by ťa zaujímať:

Nenechaj si ujsť zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa počas leta nudiť nebudeš

3. Zanedbávanie predohry

Predohra je pre mužov rovnako dôležitá ako pre ženy. Ak ju ignoruješ alebo ju rýchlo odbiješ, môže to znížiť celkové vzrušenie a uspokojenie. Predohra pomáha budovať napätie a zvyšovať očakávanie, čo vedie k hlbšiemu prežívaniu a väčšiemu uspokojeniu pre oboch partnerov.

4. Fingovanie orgazmu

Táto vec patrí medzi najvýznamnejšie chyby v posteli. Fingovanie orgazmu spôsobuje u muža zmätok. Ak zistí, že predstieraš, môže to výrazne znížiť jeho sebavedomie a dôveru vo vzťahu. Úprimnosť je dôležitá. Je lepšie, ak partneri otvorene komunikujú o svojich potrebách a túžbach, než aby sa uchyľovali k fingovaniu.

Najčastejšie ženské chyby v posteli: Týchto 5 prešľapov odplaší každého chlapa
Shuttrestock

5. Nedostatočná komunikácia o túžbach a potrebách

Ak nehovoríš o tom, čo sa ti páči alebo čo by si chcela skúsiť, partner môže byť zmätený alebo nespraví to, čo by ťa uspokojilo.

Otvorená komunikácia predstavuje základ úspešného intímneho života. Partneri by sa mali cítiť pohodlne, keď hovoria o svojich túžbach a potrebách, aby mohli spoločne objavovať nové veci a zlepšovať svoj intímny život.

Intímny život je dôležitou súčasťou každého vzťahu. Vyhnutie sa týmto častým prešľapom môže výrazne zlepšiť nielen intímne chvíle, ale aj celkovú harmóniu vo vzťahu. Dôležité je byť úprimná, komunikatívna a aktívna, aby bol váš vzťah naplnený láskou a spokojnosťou.


Tagy:

Veronika Kužmová
Som z východu a som na to hrdá. Vyštudovala som editorstvo a vydavateľskú prax a raz by som chcela zeditovať knihu, ktorá vyhrá Nobelovu cenu. Zaujímam sa o zdravý životný štýl a rada cvičím, aby som potom mohla robiť svoju druhú najobľúbenejšiu činnosť - jesť.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.