Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

V poslednej dobe je väčšina filmov jedno obrovské klišé. Scenár je klišé, obsadenie je klišé, dokonca aj samotné postavy… tak napríklad s týmito sme sa už určite stretli všetci.

1. Mimozemšťan, ktorý je šedý, zošuverený a snaží sa ovládnuť planétu Zem. A keď sa povie planéta Zem, v skutočnosti to znamená Spojené štáty.

2. Policajt, ktorý vie priblížiť záznam bezpečnostnej kamery a niekde v rohu odhaliť tieň obrúčky páchateľa, na základe ktorého vyrieši celý prípad. A to všetko len za pomoci rýchleho ťukania do klávesnice, počas ktorého ani jeden jediný raz nestlačí ENTER.

3. Počítačový týpek, ktorý sa vie nabúrať do akéhokoľvek systému z pohodlia svojej zapratanej izbičky. Na záver zakričí „som dnu“ a všetci sa tešia, lebo nabúrať sa do systému NASA je vraj náročná vec. Preto to stihol za sedem sekúnd.

giphy.com (https://giphy.com/gifs/season-12-the-simpsons-12×6-3orifd3wIf6oW0cGJi)

4. Mamička na celoživotnej materskej, ktorá každé ráno pripraví dvanásťchodové raňajky. Potom do kuchyne vbehne jedno z jej detí, dvakrát si odpije z pomarančového džúsu a zahlási, že nie je hladné. Čo sa potom deje so všetkým tým jedlom? Vyhodí ho? Kto vie?!

5. Tehotná slečna, ktorej praskne voda v tej najnevhodnejšej chvíli po jednej jedinej kontrakcii. Potom rodí, vytlačí zo seba trojmesačné bábo a ide sa ďalej. Pupočná šnúra neexistuje.

6. Tučná černoška, ktorá predstavuje navždy slobodnú najlepšiu kamarátku. Je drzá a polovicu filmu len krúti hlavou so vztýčeným ukazovákom a všetci sa divia, že ju ešte neseklo v krku.

https://giphy.com/gifs/vh1-basketball-wives-bbwla-fRaxZqAjL7sVuPlK6n

7. Profesor, ktorý sa dostane k pointe svojej prednášky presne stotinu sekundy predtým, ako zazvoní. A potom ziape na odchádzajúcich študentov, aby nezabudli na stranu tristodva, ktorú si majú do pondelka prečítať.

8. Dievča s okuliarmi a vlasmi v cope, ktoré žerie obed v záchodovej kabínke a nikto nevie, ako sa vlastne volá. Je tichá a škaredá, no všetko sa zmení v sekunde, ako si rozpustí vlasy a nasadí šošovky. Zrazu je z nej prvotriedna sexbomba, začne randiť s kapitánom futbalového družstva a na konci vyhrá titul kráľovnej plesu alebo nejakej podobnej kraviny.

9. Spisovateľ, ktorý behá s notebookom po všetkých newyorských kaviarňach, hľadá inšpiráciu a pije kávu. Veľa kávy. A sem-tam nejaký akože drahý alkohol z akože draho vyzerajúceho pohára, lebo to spisovatelia proste robia.

https://giphy.com/gifs/writers-DjS0aOynOnues

10. Mamička z predmestia, ktorá je štíhla, krásna a vždy upravená. Doma jej na sedačke kvasí chlap dvakrát starší ako ona, v ruke drží pivo a pýta sa, čo bude na večeru. Potom ju lačne capne po zadku a hoci jej sa to páči, každý divák so zdravými očami sa dogrcá na mieste.

11. Chlapík za počítačom, ktorý uprostred filmu zahlási: „Pane, myslím, že toto by ste mali vidieť.“ Je to niečo prevratné a „šokantné“ a po zbytok filmu sa už ani raz neukáže.

12. Vojak, ktorý všetkým ukáže fotku svojej naloženej frajerky a do dvoch sekúnd je po ňom.

https://giphy.com/gifs/classic-film-leslie-caron-j9KYEf8WA1pxC

13. Akákoľvek postava, ktorá sa vezie taxíkom. Po príchode na miesto nikdy nepočká, kým jej taxikár povie cenu. Proste z vrecka vytiahne pokrčenú bankovku, zoberie si svoje štyri slivky a pakuje hľadať lásku svojho života. Aké realistické…

14. Vedkyňa, ktorá nosí rozpustené vlasy a nevie o existencii ochranných prvkov. Nepotrebuje oči, má predsa skvelú lícenku a pipetu, ktorú drží opačne. A nech už skúma čokoľvek, výsledky vždy dorazia do dvoch sekúnd po stlačení čarovného tlačidla na ešte čarovnejšej mašinke.

15. Suplujúci učiteľ, ktorý nafasuje triedu plnú neposlušných faganov, no v hĺbke duše vie, že sú to vlastne dobrí ľudia. Len pijú, fajčia, fetujú a sexujú trochu viac, ako by sa patrilo. Po dvoch hodinách s týmto učiteľom začnú neprispôsobiví žiaci záhadne dostávať jednotky a na konci filmu sa hlásia na vysokú.

https://giphy.com/gifs/no-wrong-teacher-BPZenX37AtXyw

16. Doktor, ktorý nesie ženu na operačku a nechá jej muža utekať za nimi krížom cez celú nemocnicu. Až do bodu, keď narazia na tie dvojité dvere. Tam milého chlapíka zastaví a povie: „Počkajte vonku. Nechajte nás robiť si svoju prácu.“

17. Matematik, ktorý celý deň nerobí nič iné, len píše vzorce a príklady na sklo.

Titulná fotka: Brad Falchuk Teley-Vision


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.