Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Paroduje politikov i známe osobnosti. Komik Fero Joke musí mať ochranku, vyhrážajú sa mu smrťou

Fero Joke priznal, že mu chodia ohavné vyhrážky.


František Košarišťan (35), známy ako Fero Joke, je slovenský komik, ktorý tvorí na sociálnych sieťach zábavný obsah. Vo svojom portfóliu má už niekoľko známych postavičiek ako Maju, predavačku Jalu či pani učiteľku.

Okrem bežných situácií zo života sa venuje vo svojich videách tiež parodovaniu známych osobností a politikov. V poslednom čase najviac parodoval ministerku kultúry Martinu Šimkovičovú, ale aj ministerku zdravotníctva Zuzanu Dolinkovú. Najviac nepríjemných správ a vyhrážok mu prišlo po tom, čo parodoval práve Šimkovičovú.

„Keď parodujem Šimkovičovú, tak mám hejty, ale také súkromné. Vyslovene také, ktoré idú pod kožu. Už to nie je možno až tak pod tým videom, ale v súkromných správach mám vyhrážky smrťou. Ako napríklad ‚zabiť by ťa bolo treba, ty buzerant‘,“ povedal Fero v podcaste Mareka Vagoviča Backstage.

Kvôli týmto vyhrážkam to musel riešiť aj s políciou a má ochranku. Tá s ním bola aj počas natáčania podcastu. „Mám veľmi zlatého vyšetrovateľa, s ktorým riešim jednu kauzu. Všimol si, že mám ísť hrať do Teplárne. Musíme tam mať človeka, ktorý príde s detektorom kovov a každého skontroluje, aj keď si pôjde von len zapáliť a vráti sa späť,“ vysvetlil komik.

„Keď vyšetrovateľ videl, čo mi všetko popísali, tak povedal: ‚Uf, tak toto ideme riešiť.‘ Aktuálne už vieme, kto to je, sú aj dôkazy, akurát to teraz stojí,“ dodal Fero.

Slovenský komik Fero Joke predáva svoj dom. Čelí vyhrážkam a nadávkam, na plote si našiel vulgárny nápis
Profimedia

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.