Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Zlatica Puškárová sa už v televíznom štúdiu neukáže. Takáto je jej budúcnosť

Aké budú ďalšie kroky známej moderátorky?


Už je to zopár mesiacov, čo sme naposledy videli obľúbenú moderátorku na obrazovke. Ako informuje Nový čas, Zlatica Puškárová sa v štúdiu už neukáže, teda aspoň čiastočne. Ešte pár mesiacov dozadu sme ťa informovali, že markizáčka nie je v ideálnom zdravotnom stave a dlho sa špekulovalo o tom, či sa vôbec ešte vráti. Dnes už poznáme odpoveď.

Hnusná choroba zapríčinila, že Puškárová nebola schopná prezentovať správy v jej moderátorskom kresle. Teraz už vieme, že v hlavnej spravodajskej relácii ju už neuvidíme, tam končí. Má však jasnú predstavu o tom, aká bude jej budúcnosť, dohodla sa s nadriadenými.

Opäť ju uvidíme, avšak v inom formáte. Na obrazovkách sa objaví so svojím projektom Zlaté talenty so Zlaticou. „Chcela som priniesť iný, unikátny štýl rozhovoru, ktorý bude ľudský, voľnejší, zvedavý aj zaujímavý. S talentmi, so známymi aj s neznámymi osobnosťami, ktoré majú pútavý príbeh, život, talent,” vysvetlila Puškárová.

Ako uviedla, dlhé roky pôsobila v rôznych politických diskusiách, v relácii na Telo či v Televíznych novinách. Po dlhej pauze si však povedala, že v tejto ceste neplánuje pokračovať, chce ísť za ľuďmi, divákmi.

Mohlo by ťa zaujímať:

Nenechaj si ujsť zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa počas leta nudiť nebudeš

Užíva si to

Známa moderátorka sa z nového formátu teší a pozitívne ohlasy prichádzajú aj zo strany divákov. „Reakcie ľudí sú skvelé. Často sa zastavujú, fotia, pýtajú. Hlavne som rada, že som priniesla iný pútavý koncept rozhovoru. Tvorím a veľmi ma to baví. Som vďačná za všetky reakcie. Ešte taká drobnosť. Mnohí politici nemôžu ísť medzi ľudí, musia byť schovaní, ja, naopak, cítim práve medzi ľuďmi silnú podporu a veľmi si to užívam,” podotkla.

Vraj má rada, keď sa veci dejú a užíva si, keď tvorí, nebojí sa skúšať nové veci. „Vystúpila som z komfortnej zóny, ktorú som si mohla užívať, ale mala som vnútornú chuť na zmenu. Chodím krížom-krážom po Slovensku, pre mňa je to krajina veľkých talentov, ktoré sú, žiaľ, prekryté spoločenským konfliktom,” napísala k tejto téme na sociálnej sieti.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.