Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 20.9.2024
sk
Ľuboslav, Ľuboslava
cz
Oleg

Žena úmyselne zakladala požiare. Chcela si tak vytvoriť príležitosť na flirt s hasičmi

Určite existujú aj lepšie spôsoby zoznamovania sa.


Niekomu môže pripadať hasičská uniforma neodolateľne sexi. Nie je na tom nič zlé. Zlé je však vedome zakladať lesné požiare s cieľom zoznámiť sa s atraktívnymi hasičmi. Ako píše web Boing Boing, to je niečo, čoho sa dopustila 44-ročná žena z Grécka.

Chcela si užiť horúci flirt

Grécko je krajina, ktorá nebezpečnými požiarmi naozaj trpí. Počas leta majú hasiči nesmierne veľa práce s ochranou majetkov a životov ľudí a Grékom často musia pomáhať aj zahraniční kolegovia. Prakticky je to vec, ktorá jednoducho patrí k životu v Grécku.

Niektoré požiare sú však predsa len výnimočné. Podozrenie vzbudila žena, ktorú svedkovia spozorovali neďaleko dvojice požiarov z konca augusta. Vyšetrovanie ukázalo, že dotyčná je naozaj podpaľačka a oba požiare založila úmyselne.

Hasiči môžu na niekoho pôsobiť neodolateľne. Určite však existuje aj lepší spôsob, ako sa zoznámiť, než zakladanie požiarov.
Shutterstock

Priznala aj svoju motiváciu, ktorá je skutočne bizarná. Požiare vraj založila preto, lebo rada sleduje hasičov pri práci. Považuje ich za nesmierne atraktívnych a chcela si s nimi zaflirtovať. Je na tom randenie v Grécku naozaj tak zle?

Trest ju neminie

Hasiči vo vyhlásení zatknutú ženu opísali ako: „Grécka občianka, ktorá je zodpovedná za dva požiare na poli (24.8. a 25.8.) úmyselne a opakovane založené v oblasti Kerasitsa.“ Žena dostala trojročnú podmienku. Mnohým Grékom sa však tento trest zdá prikrátky.

Je dosť bežné, že niekto má slabosť pre nejaké povolanie. Ak je však niekto pre kontakt s objektom záujmu ochotný dopustiť sa trestných činov, zrejme to už bude patologická posadnutosť. Začalo sa to už v detstve, keď sledovala animovaného Požiarnika Sama, alebo ju tieto fantázie pochytili až neskôr pri čítaní bizarných románov z červenej knižnice s hasičskou tematikou?


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.