Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Známa slovenská herečka hlási prekvapenie. Bude z nej dvojnásobná mama

Tehotenstvo oznámila na svojom Instagrame.


Dominika Kavaschová je charizmatická slovenská divadelná a televízna herečka. Môžeme ju poznať zo seriálov ako napríklad Odsúdené, Panelák, Dr. Ludsky, Oteckovia, Prázdniny a Najhorší týždeň môjho života, ale aj z filmov ako Kôň či Kavej. Popri tom sa venuje ešte aj spevu a čoskoro aj druhému dieťatku. Známa herečka túto správu so svetom zdieľala cez svoj Instagram.

Prvé bábätko sa jej narodilo v roku 2021 a má ho so známym hercom Danielom Fischerom. Ich dcérka sa volá Maia a zanedlho sa z nej stane veľká sestrička. Dvojica známych hercov sa zasnúbila už niekoľko rokov dozadu, no stále neprebehol slávnostný sobáš. Síce mala so slávou aj nepríjemné skúsenosti, Dominika Kavaschová však na verejnosti vystupuje veľmi vtipne a sviežo a vždy nájde spôsob, ako niekomu vyčarovať úsmev na tvári.

Herečka sa rozhodla radostnú správu oznámiť svetu prostredníctvom sociálnych sietí, keďže sa jej, ako sama píše, začali hromadiť otázky od novinárov. Sama teda svoje prekvapenie predostrela svetu. „Keďže mi už píšu novinári, tak vám, krasniatka, oznamujem, že som tehu. Preto som bola celé leto total neaktívna na Instáči. A kde inde vám to dať vedieť ako takto s mojimi naj mamkami?“ napísala k fotke s tehotenským bruškom, ktorú pridala do stories.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.