Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Takto dostaneš izbu s balkónom alebo špeciálne služby. Hotely sa podelili o zaujímavosti tohto biznisu

A to se vyplatí, Horste.


Veľa ľudí o tom nevie, no existuje plno zaujímavých lifehackov, vďaka ktorým si vieš spríjemniť pobyt v hotelovej izbe. V spojení s týmto biznisom však zároveň existuje aj veľa prekvapení či zvláštnych zistení. Dôkazom toho je aj každoročná správa stránky Hotels.com. Ako upozornil web Daily Mail, v správe „Hotel Room Innsights Report” sa hotely podelili o mnohé zaujímavosti.

Report zahŕňa rôzne pútavé témy. Od zabudnutých vecí hostí cez šialené požiadavky na izbovú službu až po tipy, ako získať lepšiu izbu s balkónom. Pri niektorých informáciách zostane človek naozaj prekvapený.

Hneď na úvod môžeme začať stratami a nálezmi. Často to bývajú nezmysly ako špinavá bielizeň, nabíjačky, mejkap či iná kozmetika. No nájdu sa tu aj klenoty. Príkladom sú Rolexky, kabelka Birkin či hodinky za 5,7 milióna eur.

To však nie je všetko, niektorí ľudia stratili aj zvieratká, a to vrátane kuraťa či jaštera. Objavilo sa aj plno divných predmetov, ako sú ryžovar, pneumatika či zubné protézy.

Mohlo by ťa zaujímať:

Nenechaj si ujsť zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa počas leta nudiť nebudeš

Pri zvláštnych veciach ešte zostaneme. Prekvapením pre izbovú službu bolo, keď dostali žiadosť na spálený toast či hot dog s kaviárom. Bizarná situácia nastala, keď si hosť vypýtal špeciálnu požiadavku, a to detskú vaničku plnú vody Evian, pričom tvrdil, že jeho dieťa sa môže kúpať len v tej najčistejšej vode. Medzi vtipné požiadavky patria 2 kg banánov či tľapnutie, aby bolo jasné, že hotel čítal požiadavky.

Jedinečné služby či tip na lepšiu izbu

Hotely sa podelili aj o zaujímavé služby, o ktorých si zrejme nevedel. Napríklad v hoteli Four Seasons v Austine si môžeš objednať conciergea s gitarou, ktorý ti umožní zahrať si na prémiovej gitare. V zariadení Sentinel Hotel v Portlande ti zas ponúknu špeciálne služby pre zvieratá, napríklad akupunktúra pre vystresovaných maznáčikov.

Hotely zaujímavosti
Shutterstock

Medzi skvelé tipy patrí aj to, ako môžeš získať izbu s balkónom. Vraj si môžeš skúsiť vypýtať izbu pre fajčiara. Niektoré hotely ti môžu vyhovieť tak, že ti dajú izbu s balkónom a ešte k tomu ťa dajú na najvyššie možné poschodie, aby si mal priestor a pokoj. Ale povedzme si to na rovinu, len nechcú, aby ten smrad cítili ostatní hostia.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.