Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Žene až stokrát denne volalo neznáme číslo. Pôvodca telefonátov všetkých zaskočil

Záhada mala nečakané rozuzlenie.


Moderné komunikačné prostriedky umožňujú moderné spôsoby obťažovania. Ilustruje to prípad, o ktorom písal web Sora News. Ženu (31) z japonskej prefektúry Hyogo niekoľko týždňov terorizovalo neznáme číslo. Neskôr sa ukázalo, že telefonáty má na svedomí prekvapivý vinník.

Bombardovanie telefonátmi

Od 10. júla žena čelila nepríjemnosti v podobe neustálych telefonátov, ktoré prichádzali na jej číslo. Pokiaľ ich zodvihla, na druhej strane sa ozývalo len ticho. V niektoré dni takýchto telefonátov bolo až sto. Volajúci mal ukryté číslo, a preto sa problém nedal vyriešiť jednoducho pomocou zablokovania čísla.

Ženu niekoľko týždňov obťažovalo neznáme číslo. Niekedy zvonilo až stokrát denne a po zodvihnutí sa ozývalo len ticho.
Shutterstock

Neznáme číslo otravovalo niekoľko týždňov a žena si tak začala všímať isté vzorce v správaní volajúceho. Veľkým šťastím bolo, že jej neprezváňal v noci, čiže sa mohla pokojne vyspať. Z nejakého dôvodu jej nevolal ani vtedy, keď hrala hry na manželovom smartfóne. Počkať, čo?

Nečakaný zdroj

Žena bola znepokojená a začala mať podozrenie, že ten, kto ju obťažuje, je jej vlastný muž. Dňa 24. júla išla na políciu a táto návšteva priniesla pozitívny výsledok. Polícia 4. septembra oznámila, že zatkla 38-ročného administratívneho pracovníka, ktorý porušil antistalkerský zákon. Nebol to nik iný ako manžel poškodenej ženy.

Bizarné na celom prípade je to, že neexistuje žiadne vysvetlenie mužovho činu. Dotyčný sa na polícii priznal, avšak svoje konanie nevysvetlil. Pár býval spolu, nemal žiadny konflikt a neustále vyvolávanie (a ticho v prípade zodvihnutia) sa jednoducho nedá nijako vysvetliť ani obhájiť.

15 dôkazov, že predávať veci cez internet je na Slovensku boj

Odporúčame prečítať:

13 dôkazov, že predávať veci cez internet je na Slovensku drina


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.