Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Bývalí účastníci Love Islandu hodnotia súčasných. Kto je horší ako Ráchel a kto si nikoho nenájde?

Koho z účastníčok hodnotia ako nádejnú influencerku?


Nová séria šou Love Island sa začala pred pár dňami a diváci už majú svojich favoritov. Na vile sa už stihli vytvoriť aj prvé páry, ako napríklad Kristy a Trabo či Terez a Tomáš, ktorý nakoniec zo šou odstúpil.

Ľudia však nezabudli ani na prechádzajúcich účastníkov, ktorí sa teraz stretli v podcaste Adriany s názvom Hodina pravdy. Dokopy tam boli až štyria – Natália KočendováSandro Jandejsek, Adam Sedro a samotná Adriana Brabencová, ktorá podcast uvádza.

Adam bol dokonca momentálne vo výhode, keďže bol ako jediný zo štvorice priamo na Kanárskych ostrovoch a s tohtoročnými účastníkmi sa stretol. A to dokonca nielen s nimi, ale aj s bombshells. „Čo sa týka chalanov, tak jednoznačne môj favorit je Dušan. Jeho poznám osobne,“ priznal Adam na začiatku.

Neskôr dodal, že to bol práve on, kto ho presviedčal, aby sa do šou prihlásil. Čakal však, že sa dá dokopy s Terezou, pretože podľa jeho opisov sedela na jeho typ práve ona.

Odporúčame prečítať:

Nikdy nevydané filmy z dielne Marvelu: The Amazing Spider-Man 3 a jeho vzostup a pád

Ďalšie Adamove tipy o tom, kto s kým bude, boli Viky s Tadeášom, Anet s Pavlom a Kristy s Tomášom. „Ja si reálne neviem predstaviť nikoho pri tej Kerol,“ priznal ďalej, na čo mu hneď zareagovala Adriana, že je podľa nej veľmi dominantná.

Ako nádejnú influencerku označili práve Terez. „Terezka. Nádejná influencerka by som povedala. Ona má už teraz čísla,“ na čo poznamenala zase Natálie, že sú vraj fejk. „Ona je veľmi hanblivá. Veľmi,“ dodal Adam, pričom povedal, že si myslí, že to bude na vile problémom.

„Ale napríklad Paula bola tiež hanblivá a nakoniec sa odviazala, lebo sa mohla o Honzíka oprieť,“ povedala zase Adriana.

Tomáš odstúpil

Obľúbenú reality šou môžeme na obrazovkách sledovať už niekoľko dní. Kým si niektorí šou naozaj užívajú a do kolektívu zapadli rýchlo, iní rozmýšľajú nad životom mimo kamier.

Práve niekým takým je Tomáš Ťapušík, ktorý na rande Tereze oznámil, že chce ísť domov. Tá to nezobrala veľmi dobre a plakala kvôli tomu, že ju tam chce nechať. Vyvrcholilo to celé nakoniec tak, ako asi nikto v skutočnosti nečakal. Tomáš sa rozhodol zo šou naozaj odísť. A dôvod?

„Je to nie týždeň, čo už nespím a nemám plnohodnotný oddych. Cítim sa v tej situácii dosť zle, nakoľko Tess sa fakt snažila mi dať tú najväčšiu oporu, aká sa dala na vile. Ale ja som sa nedokázal, tak či onak, uvoľniť a z mojej strany už som cítil pri dnešnom rande, že to musí zo mňa ísť von,“ začal vysvetľovať Tomáš a všetci jeho súperi boli v šoku. Zároveň povedal, že sa vzdáva šance vyhrať šou a odchádza.


Tagy:

Nikola Kulová
Aktuálne dianie mám pod palcom, novinky tu nájdeš každý deň. Okrem toho sa venujem PR článkom a rozhovorom s inšpiratívnymi ľuďmi.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.