Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Dušan z Love Islandu nafotil pikantné fotografie. Tvrdí, že bol do týchto záberov dotlačený

Takéto pikantné zábery kedysi Dušan nafotil.


Bratislavčan Dušan (33) aktuálne pôsobí v reality šou Love Island. Do oka mu tam padla mladá kráska Domi Alagia (19), ktorá kedysi tvorila pár so spevákom Benom Cristovaom.

V prvej dokrútke pred šou Dušan prezradil, že sa do šou prihlásil preto, lebo sa doma nudil a chce urobiť šou. Najstarší účastník tohto ročníka Love Island už v minulosti hľadal lásku v šou Svadba na prvý pohľad. Postaviť sa pred kamery mu teda nerobí problém. A zrejme ani pred objektív. Dušan v minulosti nafotil pikantné fotografie, na ktorých nemá na sebe nič.

Dušan sa priznal k pikantným fotkám práve počas večernej aktivity vo vile, píše TV Markíza. „Existujú fotografie, z ktorých nie som úplne nadšený. Je tam vidno to, ako ma pánboh stvoril. Bol som do toho jednoducho nejakým štýlom dotlačený, zmanipulovaný… neviem… proste som si vtedy myslel, že sa to fakt takto deje a že to fakt takto v tomto biznise chodí,“ povedal Dušan srdiečkam.

Neskôr vysvetlil moderátorke Zorke, že keď začínal s modelingom, fotograf mu povedal, že musia nafotiť aj takéto zábery. Pravdu však odhalil až neskôr, a to, že to takto vôbec nefunguje. Svojím verejným vyhlásením o tejto skúsenosti chce apelovať na mladých ľudí, ktorí chcú robiť modeling, že sa to dá robiť aj bez fotografií hore či dole bez.

Ako sme už v úvode spomenuli, Dušan a Domi sa majú k sebe, je vidieť, že Slovákovi na mladučkej Češke s talianskymi koreňmi ozaj záleží. Preto sa rozhodol byť k nej úprimný a povedať jej o tejto skúsenosti z minulosti. Domi ho podržala.

Čo si myslia exsrdiečka?

Ako sme ťa nedávno informovali, účastníci predchádzajúceho ročníka šou Love Island sa stretli v podcaste Adriany s názvom Hodina pravdy. Dokopy tam boli až štyria – Natália KočendováSandro Jandejsek, Adam Sedro a samotná Adriana Brabencová, ktorá podcast uvádza.

Okrem iných tém sa zastavili aj pri súčasnej podobe šou a vyjadrili sa na konto niektorých aktuálnych účastníkov. „Čo sa týka chalanov, tak jednoznačne môj favorit je Dušan. Jeho poznám osobne,“ priznal Adam na začiatku. Čakal však, že sa dá dokopy s Terezou, pretože podľa jeho opisov sedela na jeho typ práve ona. „Ja si reálne neviem predstaviť nikoho pri tej Kerol,“ priznal ďalej, na čo mu hneď zareagovala Adriana, že je podľa nej veľmi dominantná. Viac o ich komentároch si môžeš prečítať tu.

Mohlo by ťa zaujímať:

Bývalí účastníci Love Islandu hodnotia súčasných. Kto je horší ako Ráchel a kto si nikoho nenájde?


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.