Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Tajná svadba? Legendárny spevák Richard Müller je znova ženatý

S novou manželkou žije už sedemnásť rokov a vychovávajú spolu syna.


Ikonický muzikant Richard Müller, stojaci za večnými slovenskými hitmi, ako napríklad Po schodoch, Spočítaj ma a Cigaretka na dva ťahy, sa znova oženil. Jeho posledné manželstvo skončilo v roku 2001 po tom, ako sa rozviedol s dlhoročnou manželkou Soňou Müllerovou. Vtedy ešte vyhlasoval, že sa už druhýkrát neožení. Ako ale uvádza portál PLUS 7 DNÍ, a ako sa obvykle hovorí, láske nerozkážeš. Müller začiatkom septembra oslávil vek 63 rokov a hneď na to usporiadal tajnú svadbu, na ktorej si vzal dlhoročnú priateľku a manažérku Vandu Wolfovú.

Richard Müller si manželku Soňu zobral v roku 1985 už po dvoch týždňoch „chodenia“. Ich vzťah vydržal veľmi dlho, no poznačila ho Müllerova závislosť od rôznych omamných látok. Po rozvode spevák zložil pieseň Už asi nie si, čím reagoval na odchod svojej dlhoročnej manželky. Tentokrát je ale vzťah nového páru omnoho viac odskúšaný, keďže Richard Müller sa s Vandou Wolfovou pozná už približne 17 rokov.

Česká manažérka Vanda Wolfová sa s Müllerom zoznámila ešte ako tínedžerka. Ich osudy sa spojili a bolo to hotové. Ich stretnutie sa odohralo o dvadsať rokov neskôr a ešte k tomu v New Yorku. Majú spolu už aj potomka, konkrétne ide o chlapca menom Markus, ktorý má 12 rokov.

Ako to na tajnej svadbe teda vyzeralo?

Podľa informácií týždenníka sa dvojica vzala vo štvrtok minulý týždeň. Svadba sa konala na Morave v areáli Kocanda v obci Kravsko. Svadobná hostina prebehla v historickom objekte, v zámockej stodole s ojedinelou atmosférou, ktorá je určená práve na spoločenské akcie a svadby. Pri oltári vraj namiesto Rišovej hudby ale hrala pesnička od skupiny Queen. Na mieste nechýbali ani deti Richarda Müllera z prvého manželstva, exmanželka Soňa avšak nebola prítomná.

Manželia mali šťastie, že si na svadbu vybrali štvrtok, keďže v nasledujúcich dňoch sa na Morave rozhostilo vodné peklo. Exteriér areálu bol zúrivým dažďom zničený na nepoznanie.

TASR

Mohlo by ťa zaujímať:

Zábery, ktorým nechceš veriť: Extrémne záplavy v Bratislave sa zmenili na atrakciu, Vysoký Dunaj prilákal desiatky zvedavcov


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.