Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

S Margot Robbie sa jej brat kvôli filmu Vlk z Wall Street tri mesiace nerozprával. Toto mu vadilo

Herečke sa odvážne scény netočili ľahko.


Margot Robbie patrí medzi svetoznáme herečky a na konte má (okrem mnohých iných cien) aj tri nominácie na Oscara (dve herecké a jednu producentskú). Preraziť sa jej podarilo v roku 2013, keď ju legendárny Martin Scorsese obsadil do svojej čiernej komédie Vlk z Wall Street.

Ako píše aj portál Unilad, pre Robbie bolo nakrúcanie pomerne stresujúce aj kvôli milostným scénam. V snímke stvárnila Naomi Lapagliu, manželku Jordana Belforta, ktorého si zahral Leonardo DiCaprio. V jednej scéne sa s ním mala objaviť kompletne nahá, z čoho bola poriadne nervózna.

Prezradila dokonca, že aby scénu zvládla, tak si musela dať niekoľko panákov tequily. Pomerne nepríjemné pocity ale zažívala aj vtedy, keď Vlka z Wall Street pozerala so svojou rodinou.

filmy, Vlk z Wall Streeet, Margot Robbie, celebrity
MovieStillsDB / Paramount Pictures

Brat s ňou tri mesiace nehovoril

„Nedokážem vám povedať, aké nepríjemné to bolo,“ zaspomínala si herečka v podcaste Screen Time. „Jeden z mojich bratov so mnou neprehovoril tri mesiace. Nie preto, lebo bol nahnevaný, ale skôr si myslel: ‚Potrebujem nejaký čas, kým ťa budem môcť opäť považovať za svoju sestru!’“

Robbie sa viackrát zmienila, že sa jej do nakrúcania intímnych scén príliš nechcelo. Jej manažér ju ale povzbudil so slovami, že ak má v nejakom filme natočiť nahé scény, tak je to práve film Martina Scorseseho.

„Myslím si, že nahota pre potrebu nahoty je hanebná,“ vyjadrila sa v roku 2014. „Ak natočia scénu len preto, aby si dievča dalo dole podprsenku, tak je to nechutné. Ale tiež si myslím, že je nechutné, ak by sa niekto v skutočnosti vyzliekol a vo filme si pohodlne nechá podprsenku, alebo sa zabalí do posteľnej plachty. To ma irituje rovnako.“

filmy, Vlk z Wall Streeet, Margot Robbie, celebrity
MovieStillsDB / Paramount Pictures

Dodala, že Scorsese jej navrhol, že v chúlostivej scéne, v ktorej zvádza Jordana Belforta, môže mať na sebe župan. Herečka však nástojila na tom, aby bola nahá. „Celá pointa Naomi je, že jej telo je jej jedinou formou platidla na tomto svete. Takže, keď sa mi Marty snažil pomôcť a povedal, že v scéne, kde zvádza Belforta, by som mohla mať župan, povedala som, že Naomi by ho nemala. Musela byť nahá.

Vlk z Wall Street sa stretol s pozitívnym prijatím kritiky aj divákov, získal päť nominácií na Oscara a Margot Robbie si za svoj výkon odniesla veľa chvály. Snímka pre ňu tiež znamenala odraz k ďalším zaujímavým úlohám.

  1. Páčil sa ti Vlk z Wall Street?

    1. Rozhodne áno.
    2. Nie, neoslovilo ma to.
    3. Nevidel som.
    16 hlas(y/ov)
    Share Your Result
Matt Damon, Luciana Barroso, herec, manželstvo

Určite si prečítaj:

5 svetových celebrít, ktoré sa zosobášili so svojimi fanúšikmi


Tagy:

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.