Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Slovenská influencerka si mala začať so známym raperom. Valí sa na ňu obrovská vlna kritiky

Jej Instagram zaplavili negatívne komentáre.


Kontroverzný rozchod influencerky Cynthie Tóthovej a rapera Separa si nachádza svoju prvú internetovú obeť. Po tom, ako sa fanúšikovia zamerali najprv na jednu z účastníčok šou Ruža pre nevestu, sa tentokrát obrátili na influencerku Teri Pallovú. Práve na ňu sa za posledné dni znáša viac než dosť negatívnej kritiky. Komentáre jej instagramových príspevkov sú zahltené emotikonmi hadov a rôznymi nepríjemnými poznámkami. Prečo hadmi? Pretože Cynthia mysteriózne dievča nazvala hadom.

Prečo? Pretože fanúšikovia si Cynthiu a jej názory bránia ako besné levy. Medzi jej názory patria aj Cynthiine vyjadrenia o tom, že dané dievča „je totálna famehunterka“ a že vycítila, „že sa chce so mnou baviť kvôli tomu, že buď som frajerka, alebo sa chce udržať medzi takýmito ľuďmi“. V podcaste SNAMI sa rozrečnila aj o iných témach, avšak fanúšikov najviac zasiahli presne tieto.

„Prečo mi prídeš ako Cynthia ? Hmmm divné…,“ vyjadrila sa jedna z používateliek Instagramu. Niektorí z komentujúcich sa ale krotili menej. Napríklad jeden z nich napísal: „Jaký je to pocit, když se ti směje tolik lidí? Debilka“. Niektorí sa rozhodli na Instagram Teri Pallovej spísať celú rozhorčenú správu, napríklad „Zaujímavé, že najzaujímavejšie chvíle tvojho života sú tie, keď fajčíš k***t v backstage. Skutočne si hviezda, to je fakt. To však celá Bratislava o tebe vie už dávno.“

Samozrejme, pod príspevkami sa objavili aj pozitívne a ochranné komentáre typu „já nechápu, co je každému do toho a hlavně není to její chyba, ale vždy toho zadaného“. Ide hlavne o najnovší príspevok, ktorý priťahuje najväčšiu pozornosť rozhnevaných fanúšikov. „Chcela si byť slávna, myslím, že teraz už si,“ zhodnotila ďalšia používateľka Instagramu. Celá situácia do seba stále sťahuje viac a viac známych osobností. Vlna negativity postupne prebíja pozitívne komentáre jej fanúšikov.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.