Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Fanúšikovia metalu môžu jasať. Velikáni žánru navštívia v roku 2025 Bratislavu

Odohrajú setlist zložený z ich najlegendárnejších skladieb.


Slovenskí hudobní fanúšikovia sa môžu tešiť na ďalšiu fantastickú šou. Na koncerty tých najväčších svetových hviezd si na Slovensku už akosi zvykáme, každá veľká ohlásená novinka je však stále vzrušujúcou správou.

Fear of the Dark

V lete 2025 sa na Slovensko opäť vrátia metalové legendy Iron Maiden. Počas turné Run For Your Lives World Tour britská stálica žánru odohrá 1. júna 2025 koncert v bratislavskej Tipos aréne. Jedna z najúspešnejších hudobných skupín všetkých čias bude budúci rok oslavovať 50 rokov od svojho založenia. Veľkolepé turné je ten najlepší spôsob, ako si toto výročie pripomenúť.

Nadšenci sa môžu tešiť na špeciálny setlist, ktorý bude zostavený z prvých deviatich albumov Iron Maiden. Teda všetko od Iron Maiden po Fear of the Dark. V hre sú tak klasické hity ako Running Free, Killers, Run to the Hills, Powerslave, The Trooper, Aces High či The Evil That Men Do.

Legendárna metalová skupina Iron Maiden odohrá v roku 2025 koncert v Bratislave. Zahrá piesne z prvých deviatich albumov.
Profimedia

Prezradili silné lákadlo

Manažér skupiny Rod Smallwood prezradil, že Iron Maiden odohrá niekoľko piesní, ktoré už veľmi dlho nehrali a je dosť pravdepodobné, že už ich nikdy hrať nebudú. Pravoverných fanúšikov veľmi presviedčať netreba, ale toto je veľmi silný argument, prečo na koncert prísť.

Počas tohto turné sa skupina zastaví aj v Budapešti, v Prahe a vo Viedni, čiže slovenskí fanúšikovia majú viacero pohodlných príležitostí vidieť Iron Maiden v prípade, že ich nezastihnú v Bratislave. Lístky na koncerty pôjdu do predaja budúci týždeň. V Bratislave sa o support postará americká zostava Halestorm.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.