Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

Ako deti sme všetci povyvádzali hlúposti, za ktoré nám je trápne ešte teraz. A keď si na ne spomenieme, nemôžeme inak, len sa chytiť za hlavu a ďakovať Bohu, že sme to naše detstvo vôbec prežili.

1. Hádzal som do vzduchu svojho škrečka. Raz som ho hodil príliš silno, takže trafil strop a keď pristál naspäť do mojich dlaní, bol mŕtvy. Chcem, aby vedel, že mi to je ľúto ešte dodnes…

2. Nebola som ešte dosť stará nato, aby som sama piekla sušienky. Tak som zobrala chleba, požula som ho v ústach, a potom som ho vytvarovala do tvaru sušienky. Natrela som ich arašidovým maslom, na vrch som dala farebnú posýpku a predávala som ich kamarátkam zo školy za pár centov. Raz som jednej z nich povedala recept a ona z toho bola taká vykoľajená, až mi jej prišlo ľúto. Ako odškodné som jej ponúkla celý tanier týchto sušienok zadarmo… a ona ich aj tak zjedla.

3. V škole sa mi jeden spolužiak vysmieval, že plačem. Tak som išiel domov a dal som si do očí L’Oréal No Tears šampón. Nepomohlo.

https://giphy.com/gifs/eveLVPcHcbl0A

4. Hrali sme sa so sestrou s bábikami Barbie a napadlo nám, že by bolo super, keby mohli ísť na kolotoč. Tak sme ich zavreli do mikrovlnky a pustili ju. Roztopili sa.

5. Raz som si sadla do práčky, lebo som chcela vedieť, či ma to v nej bude otáčať tam a späť. Nič sa nedialo, tak som si povedala: „Možno treba zavrieť dvierka.“ Zavrela som dvierka. A nevedela som ich otvoriť…

6. Mal som šesť rokov a mama ma kúpala. Na chvíľu musela odbehnúť, tak mi povedala, nech za žiadnych okolností nevyliezam z vane, vraj sa za chvíľu vráti. Poslúchol som. Nevyliezol som z vane. Dokonca ani vtedy, keď som si prdol a namiesto vzduchu vyletelo aj obrovské hovno a krúžilo okolo mňa vo víre vody.

https://giphy.com/gifs/poop-FJGINyk1gbvNu

7. Zasekla sa mi hlava v domčeku pre bábiky. Len som chcela vidieť svet z ich perspektívy!

8. Keď som mal šesť alebo sedem, bol som veľmi neposlušné decko. Boli sme s otcom na letisku a ja som ho niečím nahneval, tak ma ťahal na záchod, aby mi tam mohol dať po zadku. Ja som začal na celú halu vrieskať: „Toto nie je môj otec, on ma chce uniesť!“ Skončilo to tým, že policajti na letisku začali vypočúvať môjho otca. Uprostred ich rozhovoru som zahlásil: „Vidíš, čo si spravil, ty debil?! Teraz nestihneme naše lietadlo!“ Nato mu policajti dovolili dať mi po zadku ešte jednu.

9. Moji rodičia v obývačke skúšali vianočné svetielka. V tom čase som mala obdobie, keď som neustále predstierala, že som nejaké zvieratko. A tak sa moje osemročné ja doplazilo za nimi a skončilo s hubou plnou skla. Rozhrýzla som žiarovky, lebo som bola aligátor. Som celkom rada, že tie svetielka neboli v elektrike.

https://giphy.com/gifs/hulu-desperate-housewives-l0MYPeOFj8gOoxaeY

10. Mala som päť rokov a chcela som ukryť svoje palacinky pred rodičmi. Dala som ich do akvárka s rybičkami. Neboli potom veľmi chutné…

11. Keď som mal 8, chcel som kamarátovi dokázať, že som polovičný kôň. Zožral som strašne veľa trávy. V ten deň som sa naučil, že človek nie je kôň a ak zožerie veľmi veľa trávy (najmä, ak je postriekaná pesticídmi), tak sa dogrcia.

12. Strážila som svojho 4-ročného brata. Sedela som v obývačke, keď sa zrazu z chodby ozval brutálny rachot, akoby na zem padlo vrece zemiakov. Dobehla som do chodby, môj malý brat sedí na zemi a plače. „Čo sa stalo?“ pýtam sa v panike. „Skúšal som lietať. Nejde to.“ Najsmutnejší moment jeho života.

https://giphy.com/gifs/CarpoolKaraoke-will-smith-3oEhn4waHVfWsruYEw

13. Moja zlatá rybka vrazila hlavou do steny akvária. Myslela som si, že ju to musí poriadne bolieť, tak som jej dala aspirín. Zomrela.

14. Vypadol mi prvý zub a ja som bol presvedčený, že ho musím poriadne vyčistiť predtým, ako ho odovzdám zúbkovej víle. Dvadsať minút som ho drhol kefkou, potom mi padol do umývadla a odtiekol dole odtokom. Bol preč. Navždy. Plakal som asi hodinu. V tú noc mi zúbková víla nechala pod vankúšom dvadsať eur za snahu.

15. Chcela som mať farebný koberec. Zobrala som teda všetky svoje detské „maľovátka“, vysypala ich na koberec a poriadne to rozotrela. Bolo to škaredé a nepáčilo sa mi to. Tak som na to preventívne vyliala pohár horúcej vody, že sa to možno nejako rozotrie alebo rozpustí a vo výsledku to bude pekné. Nebolo. Mamke sa to nikdy nepodarilo vyčistiť a koberec putoval do kontajnera.

https://giphy.com/gifs/workaholics-episode-9-season-7-3ohzdYJK1wAdPWVk88

16. Raz som si dal do ucha M&M-ky, aby som ich počul rozprávať sa. Lebo v reklame rozprávali, tak museli rozprávať aj v skutočnosti, však?

17. Na Valentína v tretej triede som namaľoval kameň v tvare srdiečka na červeno. Potom som ho vyhodil do vzduchu. Dúfal som, že keď dopadne na zem, rozbije sa na veľa malých srdiečok. Namiesto toho mi pristál na hlave a ja som mal otras mozgu. Mimochodom, chcel som ho podarovať mamine.

18. Našla som najparádnejší kameň v celom lese, tak som ho nadšene chytila oboma rukami… bolo to medvedie hovno.

https://giphy.com/gifs/sorry-oops-mistake-HyCxJErg9jTCU

19. Mal som tri alebo štyri roky, keď sa mi v nose zasekol praclík. Počas toho, ako ma mama viezla do nemocnice, som si v aute kýchol a praclík vyletel von. Zjedol som ho a išli sme domov.

20. Strčila som pinzetu do elektrickej zásuvky. Babka vybehla zo sprchy celkom nahá a môj otec mi nikdy neodpustí, že to musel vidieť.

21. Mala som asi päť. Hrali sme sa s mojou najlepšou kamarátkou u mňa doma, mama v kuchyni varila večeru. Vtom mi napadlo, že by moja kamarátka vyzerala super bez vlasov – ako naozajstná rocková hviezda. Tak som jej nožničkami na papier ostrihala skoro všetky vlasy. Hrdo sme napochodovali do kuchyne za mamou, že jej predstavíme naše veľdielo… tú kamarátku som už nikdy potom nevidela.

https://giphy.com/gifs/eonline-keeping-up-with-the-kardashians-kuwtk-XKwugynLi19NLDAaku

Zdroj: twitter.com
Titulná fotka: goldfish2care4.com


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.