Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 20.9.2024
sk
Ľuboslav, Ľuboslava
cz
Oleg

Markíza zlyhala počas zápasu Ligy majstrov. Televízia ponúka predplatiteľom Voyo kompenzáciu

Sľubuje, že podobná situácia sa na Voyo nebude opakovať.


V stredu 18. septembra si väčšina Slovenska sadla ku televíznym obrazovkám či počítačom, aby si pozrela prvý zápas Slovanu v hlavnej fáze Ligy majstrov proti škótskemu tímu Celtic Glasgow.

Keďže zápasy sa vysielajú v televízii len na špeciálnych platených športových kanáloch, mnoho ľudí si predplatilo balíček Voyo maximum za 12 eur. Bohužiaľ, zápas nevideli. Streamovacia platforma nezvládla nápor divákov, píše Živé.sk.

V stredu si väčšina Slovákov chcela pozrieť zápas Celtic FC – ŠK Slovan Bratislava. Ako sme spomenuli, diváci bolo limitovaní možnosťami, kde si mohli zápas pozrieť. Jednou z možností bolo predplatenie drahého balíčka Voyo maximum. Diváci však ostali sklamaní.

„Veľmi si vážime obrovský záujem divákov o včerajší zápas Celtic FC – ŠK Slovan Bratislava, ktorý sme vysielali na platforme Voyo. Chápeme, že všetci oddaní fanúšikovia klubu ‚belasých‘ si chceli v priamom prenose vychutnať prvý zápas slovenských futbalistov v Lige majstrov od sezóny 2010/2011,“ povedala pre portál Živé.sk PR manažérka Markízy Alexandra Hrušková.

Markízu mrzí, že počas vysielania nastali technické problémy. „Za vzniknutú situáciu sa všetkým nadšencom športu ospravedlňujeme. Zároveň ich chceme uistiť, že podnikáme všetky potrebné kroky, aby sa podobná situácia v budúcnosti neopakovala,“ uviedla Hrušková.

Televízia ponúka kompenzáciu

Markíza uviedla, že všetkým zákazníkom, ktorí čelili tejto nepríjemnosti, poskytne kompenzáciu vo forme kupónu. Vďaka nemu sa ti balíček Voyo maximum predĺži o 14 dní.

„Najbližší zápas ‚belasých‘ v Lige majstrov, v ktorom sa v utorok 1. októbra 2024 ŠK Slovan postaví proti Manchestru City, si tak budú môcť pozrieť na náš účet. Zákazníkom, ktorých sa to týka, bude v najbližších dňoch odoslaný e-mail so všetkými informáciami a inštrukciami k aktivácii kupónu,“ dodala pre portál PR manažérka Markízy.

TASR – Martin Baumann

Mohlo by ťa zaujímať:

PornHub uverejnil zaujímavú štatistiku: Týchto futbalistov ľudia vyhľadávajú najčastejšie


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.